Ma: 2024.02.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Egy rendőrnő agyrázkódást, társa pedig vérző fejsérülést szenvedett, amikor meg akartak bilincselni egy putrilakót
Privátkopó 2024. 01. 12. 5:27:00

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája egyetértett a nyomozó ügyészség letartóztatás elrendelésére irányuló indítványával és egy hónapra letartóztatta a rendőröket bántalmazó férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. január 4-én, reggel, rendőrök jelentek meg egy harmincas évei elején járó férfi kiskunsági otthonában, mert elővezetését rendelték el a korábban elkövetett szabálysértése miatt. 

A rendőrök közölték a férfival az intézkedés okát, aki erre azt felelte, hogy aznap nem vihetik be a rendőrkapitányságra, mert meg akarja látogatni a gyermekeit. A férfi figyelmen kívül hagyta a rendőrök ismételt felszólításait, akik erre közölték, hogy amennyiben nem veti alá magát a rendőri intézkedésnek, kényszerítő eszközt fognak alkalmazni.

Mivel az ellenállással továbbra sem hagyott fel, az egyik rendőr meg akarta bilincselni az ágyon fekvő férfit, aki ekkor hadonászni-rúgkapálni kezdett, el akarta lökni a járőrt, miközben igyekezett a karját a szorításból kihúzni. Ekkor a rendőrnő lefogta a férfi lábát, így segítve a bilincselési helyzet kialakítását, de az elkövető megrúgta a hivatalos személyt, aki a franciaágy mellett lévő ablak párkányának esett, beütötte a halántékát és agyrázkódást szenvedett.

Miután a férfi lába a szorításból kiszabadult, két kézzel ellökte az őt megbilincselni próbáló rendőrt, aki a fal sarkának esett és megsérült. Ezt követően a rendőrnő megpróbálta visszatartani a menekülni szándékozó férfit, aki azonban kirántotta magát a rendőri fogásból és ismeretlen helyre távozott.

Az elkövető felkutatásában és elfogásában 36 rendőr és egy nyomkereső kutya vett részt. Az összehangolt rendőri intézkedés eredményeként a férfit néhány órán belül, a szemben lévő ingatlan padlásán találták meg.

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte a férfi őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki - hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt -, majd sikeresen indítványozta letartóztatása elrendelését.

További friss információk
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
Önkezével vetett véget életének a fiát gyászoló 53 éves apa
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat