Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Rendszeresen vásárolt kábítószert a rendvédelmi dolgozó
Privatkopo.info 2022. 10. 04. 11:46:00

Az ügyben a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közös bűnügyi akciót hajtott végre.A rendőrség több szervezeti egysége részvételével zajló összehangolt eljárási cselekmények eredményesek voltak, a Nemzeti Védelmi Szolgálat felderítését sikeres tettenérés követte.

A megalapozott gyanú szerint a budapesti férfi pontosan meg nem határozható ideje és gyakorisággal, de legalább két éve rendszeresen vásárolt kábítószernek minősülő kokaint.

Előzetes egyeztetést követően 2022. szeptember 21-én, 12 óra körül egy újpesti parkolóban ismét találkozott a dílerrel és tőle fogyasztás céljára kokaint szerzett meg.

A nyomozó ügyészség folytatólagosan elkövetett csekély mennyiségű kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúját közölte a 36 éves férfival.

A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte.

A kábítószert megszerző férfi ellen a nyomozó ügyészség folytat eljárást, mivel a rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagjaként elkövetett bűncselekmény esetén kizárólagos ügyészségi nyomozásnak van helye, míg a kábítószerrel kereskedő személy ellen a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz.

További friss információk
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat