Ma: 2024.07.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
Privatkopo 2024. 01. 11. 7:56:00

Szinte napra pontosan egy év telt el azóta, hogy 2023. január 7-én a rendőrnek készülő, a tragédia időpontjában 21 éves M. Attila az autójában szörnyethalt Debrecen belvárosában, miután a Vágóhíd utcai felüljárón egy szemből, nagy sebességgel érkező luxuskocsi - a sávját elhagyva - letarolta.Úgy tudni, a gyanúsított és védője - sokadik próbálkozásként - beadtak és az eljárás anyagává tettek egy új magánszakértői véleményt, ami az ő megrendelésükre készült. Ennek a célja elbizonytalanítani a nyomozást végző hatóságot azzal kapcsolatban, hogy valóban Szűcs Patrik (fotónkon) hagyta-e el közlekedés közben a saját sávját és okozta a balesetet.

Mint megírtuk, a több tízmilliós AMG C43-as Mercedest egy, akkor mindössze 19 éves fiatalember vezette. Úgy tudni, Szűcs Patrik anyjának és nevelőapjának több, jól menő vállalkozása is van. A környezete szerint a fiú igazi milliárdoscsemete. A luxusgépkocsi, amellyel az „aranyifjú” frontálisan ütközött M. Attila gépjárművével, az édesanyja, Sz. Judit Anita nevén volt, ám az egyedi rendszám betűi - SZP - a fiú nevének monogramját takarták.

Bár az eljárásban kirendelt szakértő már megállapította, hogy Szűcs Patrik hagyta el a sávját, most - számos, felelősségmentő próbálkozásuk kudarca után - valóban azzal álltak elő Szűcsék, hogy mi van, ha mégis Attila hagyta el a saját sávját. A magánszakvélemény laikus szemmel is furcsa, ugyanis ugyanazokat az adatokat veszi alapul, mint az eljárásban kirendelt szakértő, mégis azt mondja, akár Patrik, akár Attila hagyta is el a saját sávját, kialakulhatott pontosan ugyanaz a végeredmény. Két eltérő forgatókönyv és ugyanaz a végeredmény. Ez szerintem képtelenség” - nyilatkozta a Blikknek Agócs Anna, az áldozat édesanyja, aki már kézhez kapta a teljes nyomozati anyagot. Így rendelkezésére állnak a balesetet közvetlenül követő telefonhívások hangfelvételei is, amikben Szűcs Patrik többször tisztán kijelenti, hogy megcsúszott, az okozta a balesetet.

„Látszik tehát, hogy a jelenlegi is egy, mindennemű szakmaiságot nélkülöző újabb próbálkozás, aminek az a célja, hogy mentse az elkövető felelősségét. Számomra egyértelmű, rá akarják kenni a fiamra a saját halálát, ami felháborító. Bármibe is kerül, mindent elkövetünk, hogy az elhunyt gyermekünk becsületén egy folt sem essen! Nagyon nehéz megbirkóznunk azzal, hogy elveszítettük, erre a próbálkozásra pedig már szavakat sem találunk!” - magyarázta az édesanya, aki azt is elmondta, hogy a nyomozás elején a rendőrségen Szűcs Patrik kijelentette, szeretne személyesen is bocsánatot kérni tőlük, ám erre a mai napig nem került sor.

Kapcsolódó cikk:

https://www.privatkopo.info/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=szucshalalosbaleset&MN=Joghalo&LN=Hungarian

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat