Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Újabb két embercsempészt kapcsolt le a Nemzeti Nyomozó Iroda
Privátkopó 2023. 11. 17. 6:13:00

A KR NNI nyomozói és a hajdú-bihari rendőrök összehangolt akcióban fogták el a múlt héten azt az egyeki és tiszacsegei férfit, akik a gyanú szerint részt vettek illegális migránsok rendszeres Nyugat-Európába szállításában.Összehangolt akció keretében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Illegális Migráció Elleni Osztályának nyomozói - a hajdú-bihari rendőrökkel és a KR rendészeti állományával közösen - 2023. november 6-án, Egyeken és Tiszacsegén elfogtak két férfit.

A 35 éves M. Zsolt és a 47 éves Ny. Mihály a gyanú szerint 2022-ben a hazánkba illegálisan bejutott migránsokat a szerb határról autókkal szállították Nyugat-Európába. Az otthonaikban tartott kutatás során a rendőrök több olyan eszközt foglaltak le, amelyek tárgyi bizonyítékul szolgálnak az ügyben.

A KR NNI nyomozói előállították a két férfit, embercsempészés bűntettével meggyanúsították, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. 

Az ügynek koránt sincs vége, a KR NNI vizsgálja, hogy a bandának még hányan és pontosan kik lehettek a tagjai. Így nem kizárt, hogy a jövőben bővülni fog a gyanúsítotti kör. 

További friss információk
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat