Ma: 2023.11.18.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Privátkopó 2023. 01. 03. 15:44:00

Az ismert pornórendező, az olcsó magyar lányokat előszeretettel foglalkoztató Pierre Woodman vezette azt a terepjárót, ami hétfőn, délután ütközött össze Budapest VIII. kerületében egy rendőrautóval. A Népszínház utcában történt balesetben Woodman mellett két magyar pornószínésznő utazott.A Baleset Info beszámolója szerint a rendőrautó a Blaha Lujza tér felé haladt, és egy villamost került ki, amikor a Kiss József utcából kihajtott a német rendszámú fekete BWM terepjáró. A két autó nagy erővel ütközött össze, az egyik rendőr keze megsérült, a terepjáróban utazó egyik nő pedig sokkos állapotba került, őt is kórházba szállították.

Szemtanúk szerint a rendőrautó megkülönböztető fényjelzést használt a baleset idején. A rendőrség azt közölte, hogy a Kiss József utcából egy jobbról érkező személygépkocsi vezetője a tábla ellenére nem adta meg az elsőbbséget a rendőrautónak, és összeütköztek.

A Twitteren Pierre Woodman is megerősítette, hogy balesetezett Budapesten.

További friss információk
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat