Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Privátkopó 2024. 05. 06. 10:44:00

Szombaton, délután egy fának csapódott és - párjával együtt - meghalt a korábbi MMA-harcos, Eb-bronzérmes Stétz Dániel. A testépítő a hírek szerint hosszú előzésbe kezdett luxusautójával, amelyet már nem tudott befejezni, mert elé kanyarodott egy teljesen szabályosan haladó idős nő. A nagymama később belehalt sérüléseibe, a vele utazó unokája életéért még mindig küzdenek.Szombaton, délután, az 58-as főút Pécs felé vezető oldalán, Szalántánál egy Audi S5 és a sportoló, testépítő Mercedes AMG GT-je is előzésbe kezdett, de már csak az Audi tudta befejezni a műveletet. Történt ugyanis, hogy az előzött Suzuki Ignis balra tervezett kanyarodni, kitette az indexét és - szabályosan - megkezdte az irányváltást, viszont az idős női sofőr nem látta a nagy sebességgel érkező Mercedest. Az első autó még félre tudta rántani a kormányt és megúszta egy koccanással, viszont Stétz Dániel luxusautója telibe kapta a kanyarodó autót. Az ütközéstől a Suzuki eleje leszakadt.

Stétz és a vele utazó barátnője lerepültek az útról gépkocsijukkal, megpördültek és egy fának csapódtak. Az autó hátsó tengelye kiszakadt, maga a kasztni pedig a felismerhetetlenségig roncsolódott.

A Baleset.info értesülése szerint a két luxusautó versenyzett egymással.

Stétz Dániel és barátnője az ütközés következtében azonnal életét vesztette, az Ignisben utazó nagymamát és unokáját életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az idős hölgy a kórházban belehalt sérüléseibe, a gyermek életéért pedig még mindig küzdenek.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat