Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Privátkopó 2023. 10. 11. 6:18:00

Meghalt egy gyermek Pesterzsébeten, miután kedden, reggel egy teherautó nekiütközött egy kerítésnek. A mentők kiérkezéséig az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani gyermekét a beton alól.A rendőrség tájékoztatása szerint 2023. október 10-én, 7 óra 33 perckor, Budapest XX. kerület, Mártírok útján egy tehergépkocsi egy iskola udvaráról állt ki, amikor kidöntötte a kerítést, amely rádőlt egy 9 éves kisfiúra, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 48 éves tehergépkocsi vezetőjét, akit a rendőrök őrizetbe is vettek.

A szemtanúk arról számoltak be, hogy a tragédia helyszínén hangos sikoltozást és zokogást hallottak. A mentők kiérkezéséig az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani gyermekét a beton alól.

Nem sokkal később az áldozat édesapja is a helyszínre érkezett. Feleségével ölelkezve, könnyek között gyászolták elhunyt gyermeküket.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat