Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Csoportosan erőszakolták meg az anyát, a babáját megölték
Privatkopo.hu 2017. 06. 07. 8:38:00

Egy riksából dobtak ki egy 9 hónapos kislányt az indiai Gurgaonban, a kicsi anyukáját többen is megerőszakolták.A húszas éveiben járó anya a szüleihez akart menni a picivel késő este, ezért leintett egy taxiként üzemelő riksát. A járművet egy férfi vezette, és két társa utazott vele. A riksát a város kihaltabb részére vezették - írja az Emirates24.

Még nagy sebességgel utaztak, mikor az egyik férfi kitépte a gyereket az anya kezéből, és kidobta a riksából. A kislány olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl a zuhanást.

Ezt követően a férfiak az anyának estek neki, és felváltva megerőszakolták, majd kilökték a riksából, és elhajtottak. A rendőrség vizsgálja az esetet.

A nemi erőszak országa

Indiában nagyon magas a nemi erőszakkal végződő támadások száma, évente 40-42 ezer esetről értesül a rendőrség - a valós szám azonban jóval magasabb lehet, sok áldozat ugyanis nem mer beszélni arról, ami vele történt.

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat