Ma: 2023.11.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Aluljáróban bántalmazták a sértettet
Privátkopó 2023. 06. 21. 9:03:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt és börtönbüntetést indítványoz három fiatal férfival szemben, akik 2019 novemberében, egy aluljáróban a földre vittek és súlyosan megvertek egy embert.A vádirat szerint a három - húszas éveikben járó - férfi 2019. november 8-án, késő este, a Budapest XIII. kerület, Dózsa György úti aluljáróban odament két hajléktalan személyhez, és megszólította őket. Ezt a földön fekvő személyek alkalmi férfi ismerőse, a szintén az aluljáróban tartózkodó sértett észrevette, ezért visszatért hozzájuk.

Ekkor az egyik fiatal férfi megindult a sértett felé és két kézzel, erősen meglökte a mellkasánál. A társa is elindult a megtámadott személy felé, aki megpróbálta az újabb támadót távol tartani magától, majd védekezni kezdett. Ezután a trió tagjai együtt támadtak a sértettre, a földre vitték és bántalmazták, majd távoztak a helyszínről. Néhány percen belül kétszer is visszatértek, ekkor már csak egyikük, majd a három férfiból ketten támadtak ismét a sértettre, harmadik társuk próbálta azt megakadályozni.

Az együttes bántalmazás következményeként a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a verés a bekövetkezettnél súlyosabb, életveszélyt okozó sérülések előidézésére is alkalmas volt.

A Fővárosi Főügyészség az ügyben társtettesként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete emelt vádat és mindhárom vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetést indítványoz. Emellett indítványozza, hogy a bíróság az egyik elkövetővel szemben korábban lopás miatt alkalmazott próbára bocsátást szüntesse meg, továbbá rendelje el egy korábbi, kifosztás miatt kiszabott, felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását.

További friss információk
Nyaralásra akart pénzt rabolni a „navajonki” a 80 éves nénitől
Amikor a cigány hálás: kalapáccsal követelt pénzt az őt felnevelő nagyapjától
16 és 17 éves cigányok raboltak és zsaroltak
Részeg apa támadt az iskola igazgatóhelyettesére
Az utcán verte össze idős szomszédját egy férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat