Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
J. Zoltán csak szórakozásból „árnyékolgatott”, mégis eltört az apja arc- és orrcsontja - valahogy néha megesik vele hasonló
Privatkopo.info 2022. 04. 23. 12:43:00

Édesapjára támadt egy 20 éves férfi, Nagykőrösön, 2022. április 21-én, este. A nyomozás adatai szerint apa és fia napközben otthon iszogatott, amikor egy félreértés miatt egyszer csak érkezett az első pofon, majd további ökölcsapások.J. Zoltán apja fejére mért ütéseivel súlyosan megsebesítette az 56 éves férfit. Az elsődleges szakvélemény szerint a fiatalember arc- és orrcsontját törte az apjának.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, megbilincselték és előállították. Kihallgatásán beismerte tettét, de azt állította, csak szórakozásból „árnyékolgattak", amikor apját megütötte, védekezett, tette nem volt szándékos.

A rendőrök által jól ismert fiatal férfi korábban, hasonló cselekmények miatt már többször került a hatóság látókörébe, vele szemben a további eljárást súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Nagykőrösi Rendőrkapitányság.

További friss információk
Megkéselte, majd elásta az udvaron édesanyját egy csorvási férfi
J. Zoltán csak szórakozásból „árnyékolgatott”, mégis eltört az apja arc- és orrcsontja - valahogy néha megesik vele hasonló
Nem engedték be a vendéglátóhelyre - visszatért és megtorolta
Kétszer is életveszélyesen bántalmazott egy 54 éves férfit
Szíven szúrta feleségét: letartóztatásban a zirci férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat