Ma: 2024.07.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Az utcán verte össze idős szomszédját egy férfi
Privátkopó 2023. 11. 20. 9:14:00

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a rossz szomszédi viszonyt töréssel járó sérülések okozásával is tetézte.A vádlott 2022. december 24-én, délelőtt, gépkocsival haladt a Somogy vármegyei Igalban, amikor észrevette a járdán bottal közlekedő, a boltból hazafelé tartó szomszédját. A vádlott hirtelen megállította az út szélén a kocsiját, majd a sértetthez ment, és a nála közel 20 évvel idősebb férfit először ököllel állon ütötte. A vádlott a földre eső sértettet tovább bántalmazta, nagy erővel lábszáron rúgta és kézfejére is rátaposott. Amikor a sértett nagy fájdalmat érezve rákiabált a férfira, hogy eltörte a lábát, a terhelt felhagyott cselekményével és a súlyosan sérült szomszédját sorsára hagyva a helyszínről távozott.

A sértett a sérülései miatt nem tudott tovább menni, végül a néhány perc múlva arra közlekedő falubeli ismerősei nyújtottak neki segítséget, akik a mentőket és a rendőrséget is értesítették.

A sértett a vádlott bántalmazása következtében 16 hét alatt gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a terhelttel szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat