Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Letartóztatásba került a „biofűvel” kereskedő férfi, aki verte az édesanyját
Privatkopo.hu 2021. 09. 22. 8:59:00

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványozta annak a 23 éves férfinak a letartóztatását, aki új pszichoaktív anyaggal kereskedett, valamint rendszeresen bántalmazta édesanyját.A férfi a megalapozott gyanú szerint 2021. szeptember 18-a előtt legalább két személynek adott el új pszichoaktív anyagot. Az egyik fogyasztó a gyanúsítottól vett szer elfogyasztását követő néhány órán belül meghalt.

A további megalapozott gyanú szerint az édesanyjával közös háztartásban élő gyanúsított rendszeresen trágár szavakkal illette és bántalmazta anyját, haját tépte, megpofozta és megrúgta.

Az asszonynak a bántalmazások következtében - testszerte - nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de fennállt súlyosabb sérülés kialakulásának reális veszélye.    

A férfival szemben kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kapcsolati erőszak bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A bűncselekmények jellege okán fennáll a veszélye, hogy a férfi a szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítást, továbbá előélete és személyi körülményei miatt a bűnismétlés veszélye is fennáll.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott, és a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte.

A bíróság döntése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

További friss információk
Vascsővel és viperával támadtak a maszkos rablók
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat