Ma: 2021.12.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egy bocskoros román megerőszakolt egy hazafelé tartó nőt Budapesten
Privatkopo.info 2021. 12. 18. 6:25:00

Egy 32 éves román állampolgárságú „férfi” megtámadott egy hazafelé sétáló nőt Budapest XII. kerületében, és a sérelmére szexuális erőszakot követett el. Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a moslékkal szemben.A vádirat szerint a vádlott 2021. június 18-án, az éjszakai órákban, a Budapest XII. kerület, Krisztina körút és Csaba utca sarkán megszólította a hazafelé sétáló sértettet, és beszélgetést kezdeményezett vele.

A nő eleinte válaszolt a kérdéseire, aztán egyre kellemetlenebbnek találta a beszélgetést, ezért megpróbálta elküldeni a férfit, illetve megpróbált gyorsabb tempóban eltávolodni tőle, a vádlott azonban továbbra is kísérte, követte őt. Amikor a sértett egy lépcsősorhoz ért, még gyorsabb tempóban kezdett menni, hogy maga mögött hagyja a vádlottat. A férfi a lépcsőnél azonban rátámadt a sértettre, derekát megragadva a földre rántotta, leszorította és fojtogatni kezdte, majd a sérelmére szexuális erőszakot követett el. A sértett folyamatosan ellenállt, kiabált, ami megzavarta a vádlottat, ezért abbahagyta a nő bántalmazását és elhagyta a helyszínt.

A sértettnek a bántalmazás során az egyik ujja eltört. Az elkövetőt a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő 32 éves férfival szemben szexuális erőszak, valamint súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta. 

További friss információk
Bűnügyi őrizetben a siófoki dohánybolt kirablói
Egy bocskoros román megerőszakolt egy hazafelé tartó nőt Budapesten
Több személyt bántalmazott a verpeléti 16 éves „navajonki”
Durva elégtételt vett a meglopott vendéglátó
Nővel zsarolt, letartóztatásba került
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat