Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy brutális állattal szemben
Privatkopo.hu 2021. 09. 23. 7:40:00

A vád szerint egy 54 éves férfi egy budapesti pizzériában kötött bele egy másik vendégbe, majd az előle menekülni próbáló férfi után ment, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a sértett később a kórházban életét vesztette. A főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.A vádirat szerint a vádlott kötekedő, agresszív magatartása miatt jól ismert látogatója volt a Budapest XV. kerületi pizzériának, amelynek törzsvendége volt a sértett is. 

A vád szerinti napon, 2019. október 11-én is mindkét férfi a pizzériában tartózkodott. A késő esti órákban - már ittasan - a vádlott belekötött a sértettbe, folyamatosan provokálta a férfit, aki próbált a konfliktus elől kitérni. A vádlott azonban nem hagyott fel a kötekedéssel, ami a részéről tettlegességig fajult, rátámadt a sértettre, ököllel ütlegelni kezdte a fejét és a testét. Az étterem egyik alkalmazottja és az egyik vendég a sértett segítségére sietett, a vádlottat lefogták, és visszatartották, ezzel lehetőséget adva a sértettnek, hogy a hátsó ajtón át elmeneküljön.

Amikor azonban a fogásból elengedték a dühöngő férfit, az a sértett után ment, majd a pizzéria előtt újra rátámadt és testszerte ütlegelte, rugdosta őt. A bántalmazásnak ismét a pizzéria egyik alkalmazottja és az egyik vendég vetett véget, akik a vádlottat lefogták és visszatartották.

A vádlott mindezek után sem nyugodott meg, amint lehetősége volt rá, a sértett után ment, majd amikor utolérte, első ütéseivel a földre terítette a férfit, ezt követően pedig súlyosan, kitartóan bántalmazta.

A vádlott ezután a földön fekvő, eszméletlen, magatehetetlen sértettet hátrahagyva, megpróbálta elhagyni a helyszínt, a pizzériából azonban addigra már többen a sértett segítségére siettek, ők megakadályozták, hogy a vádlott elmeneküljön, a sértetthez pedig mentőt hívtak. 

A bántalmazás következtében a sértett tartósan eszméletlen állapotba került, majd hetekkel később a kórházban meghalt.

A Fővárosi Főügyészség az 54 éves férfival szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.

További friss információk
Vascsővel és viperával támadtak a maszkos rablók
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat