Ma: 2022.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Életveszélyesen megsebesítette a testvérét
Privatkopo.info 2022. 01. 14. 5:14:00

A Somogy megyei rendőrök befejezték a letartóztatásban lévő drávatamási bántalmazó ellen folytatott nyomozást.2021 októberében, Drávatamásiban - szóváltást követően - egy 27 éves férfi mellkason szúrta testvérét, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A nyomozók a támadót - őrizetbe vétele mellett - életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálói a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték és az eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Somogy Megyei Főügyészség részére.

További friss információk
Egy kaposvári családban túlságosan jól sikerült az emancipáció
Ütötték, rugdosták, végül kirabolták áldozatukat
Késsel követelt cigarettát az autóbuszon
Szexuális erőszak Óbudán
79 éves nénitől rabolt a 22 éves „c-típusú”, a bíróság 9 év fegyházbüntetéssel „díjazta”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat