Ma: 2022.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Bántalmazta, megöléssel fenyegette anyját és kiskorú testvérét, utóbbival szexuális cselekményeket is végzett a drogos vadbarom
Privatkopo.info 2022. 01. 07. 7:19:00

A Fejér Megyei Főügyészség minősített zsarolás bűntette, többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette, továbbá más bűncselekmények miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2020 elejétől anyját és kiskorú testvérét megöléssel fenyegette, bántalmazta azért, hogy kábítószerre pénzt szerezzen tőlük.A vádirat szerint a férfi 13 éves kora óta kábítószerhasználó, amely mellett időnként szeszes italt fogyasztott, illetve nyugtatókat is szedett. A vádlott a kábítószertől, alkoholtól, gyógyszerektől befolyásolt állapotban, vagy amiatt, mert ezek hiányoztak neki, erőszakosan viselkedett öccsével és anyjával.

A férfi 2020-tól 2021. április 25-ig rendszeresen, heti két-három alkalommal követelt pénzt az anyjától, majd az így kapott 5-10 ezer forint körüli összegeket kábítószerre költötte. Amennyiben az anyja megtagadta a kérését, agresszívvá vált, kiabált, fenyegetőzött, berendezési tárgyakat tört össze a lakásban. Egyik alkalommal egy 10 cm. pengehosszúságú késsel hadonászott az anyja felé azt kiabálva, hogy valakit le fog szúrni.

A férfi a kiskorú testvérét azzal fenyegette, hogy megveri, elvágja a torkát, amennyiben az anyja által vásárlás céljából átadott bankkártyáról 3-10 ezer forint közötti összegeket nem vesz fel és nem ad át a vádlottnak. A sértett az idősebb és erősebb testalkatú vádlottól félt, ezért a követeléseinek eleget tett. A vádlott - bántalmazás kilátásba helyezésével - a testvérével többször szexuális cselekményt is végzett. A férfi a sértettet többször megfenyegette azzal, hogy ha feljelentést tesz, illetve a rendőrséghez fordul, akkor megöli.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben fegyházbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, a letartóztatás fenntartását indítványozta. 

Az ügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság a terheltet végleges hatállyal tiltsa el minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Többször bántalmazta várandós élettársát - jogerősen 3 év börtönbüntetésre ítélték
Késsel fenyegetőzve kért „kölcsön” a taxistól
„Innen élve nem mentek el!” - Ernő bárddal követelt pénzt, italt, kávét és cigarettát ismerőseitől
Bántalmazta, megöléssel fenyegette anyját és kiskorú testvérét, utóbbival szexuális cselekményeket is végzett a drogos vadbarom
Ötezer forint miatt késsel támadt az anyjára és a nagynénjére egy 20 éves drogos
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat