Ma: 2021.12.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Durva elégtételt vett a meglopott vendéglátó
Privatkopo.info 2021. 12. 13. 9:45:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 29 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. A férfi lopáson kapta vendégét és ezért olyan durván bántalmazta, hogy eltörte az állkapcsát.A vádirat szerint a vádlott 2020. október második felében, az esti órákban, ózdi lakásán vendégül látta több barátját, szórakoztak, mindannyian szeszes italt fogyasztottak. Éjszakai lett vége az összejövetelnek, mindenki hazaindult, a vádlott pedig kikísérte a férfiakat, amikor a sértett arra hivatkozva, hogy bent hagyta a felsőjét, visszament a lakásba.

A férfi azonban a sértettet tudta nélkül követte, és meglátta, hogy éppen a ruházatába rejti el az elektronikai eszközöket. Ekkor rájött arra, hogy az este során eltűnt mobiltelefonja is a sértettnél lehet. Megvárta, míg a vendége kiment a lakásból és a baráti társaság tagjai előtt szóvá tette a lopást, és az egyik férfit kérte meg arra, hogy kutassa át a sértettet, akinek felszólítására a sértett elővette a vádlott mobiltelefonját. Erre a vádlott annyira felháborodott, hogy ököllel arcon ütötte, amikor pedig a földre esett, a nadrágjába téve megtalálták nála a vádlott laptopját is. A házigazda dühében mos már rugdosni akarta a sértettet, azonban a többiek lefogták.

A bántalmazás következtében a sértett állkapocscsonttöréssel, és lágy agyburok közti vérzéssel járó 8 napon túl gyógyuló, közvetetten életveszélyes állapotot okozó sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben - tárgyalás mellőzésével - büntetővégzésen felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

További friss információk
Durva elégtételt vett a meglopott vendéglátó
Nővel zsarolt, letartóztatásba került
Már megint: „van egy cigid?” - persze, hogy rablás lett a vége
Szabadulása másnapján már késelt
Húsvillával mellkason szúrta férjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat