Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egyetlen ütéssel okozott maradandó fogyatékosságot
Privatkopo.hu 2020. 11. 20. 14:26:00

A Székesfehérvári Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki - egy vitát követően - az utcán bántalmazta ismerősét.A vádirat szerint a 24 éves férfi 2019. július 14-én, este, Székesfehérváron, az utcán összetalálkozott ismerősével, akivel egy korábbi nézeteltérés miatt vitatkozni kezdett. A sértett a vitát abbahagyta, távozni akart, azonban a férfi utánaszaladt, lendületből ököllel arcon ütötte, amelytől a sértett megtántorodott, majd elmenekült a helyszínről.

A bántalmazás következtében a sértett állkapcsa eltörött, a kórházi műtét során a bölcsességfogát el kellett távolítani.

A vádlott korábbi szabadságvesztés büntetésből történt feltételes szabadságra bocsátásának hatálya alatt követte el a bűncselekményt.

Az ügyészség vádiratában az elkövetővel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, valamint a feltételes szabadság megszüntetését indítványozta.

További friss információk
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
Összeverte élettársát, majd benyugtatózva lefeküdt aludni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat