Ma: 2023.11.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Empátia: huszonháromezer forintot rabolt a fiatalkorú cigány, egy ezrest visszaadott áldozatának
Privátkopó 2023. 09. 20. 7:39:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatalkorú ellen rablás bűntette és lopás vétsége miatt. A fiatal az utcán leszólított sértettől cigarettát kért, majd többször megütötte, ezután pénzt követelt, majd a pénztárcájából kivett 23 000 forintot, de utazásra a sértettnek visszaadott egy ezrest. Más alkalommal egy faépületből különböző értéktárgyakat lopott el.A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott 2023. május végén, hajnalban, lakóhelyén, egy borsodi településen, az utcán gyalogosan közlekedő férfit leszólította cigaretta kérés ürügyével. A férfi mondta, hogy nem dohányzik, ezért nem tud adni, mire a vádlott hátulról két alkalommal fejen ütötte, amitől a férfi földre került, a zsebéből kiesett a mobiltelefonja. A fiatal a telefont felvette, de a férfi kérte, adja vissza a munkájához szüksége van rá, így a vádlott visszaadta, viszont azt követelte tőle, hogy adjon pénzt. A sértett tartva az újabb bántalmazástól 10 000 forintot ígért, elővette a pénztárcáját, amit viszont a támadó kirántott a kezéből és magához vett 23 000 forintot. A sértett viszont kérte, hogy utazásra adjon vissza valamennyi pénzt, mire a vádlott visszaadott egy 1000 forintost.

Az elkövető 2023. május második felében a délutáni órákban, lakóhelyén, egy panzióhoz tartozó faépületbe ablak betöréssel bement, onnan elektronikai készülékeket, evőeszközöket, tányérkészletet lopott el 43 000 forint értékben.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű fiatalkorúval szemben javítóintézeti nevelést indítványozott.

További friss információk
Részeg apa támadt az iskola igazgatóhelyettesére
Az utcán verte össze idős szomszédját egy férfi
Az úgynevezett nevelőapa napi rendszerességgel kényszerítette szexre a 12 év alatti nevelt lányát, az úgynevezett anya tudott az erőszakról, de nem tett ellene semmit
Zsinórral fojtotta meg állapotos élettársát a cigány
15 éves nevelt fiával szemben követett el szexuális erőszakot
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat