Ma: 2024.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Empátia: huszonháromezer forintot rabolt a fiatalkorú cigány, egy ezrest visszaadott áldozatának
Privátkopó 2023. 09. 20. 7:39:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatalkorú ellen rablás bűntette és lopás vétsége miatt. A fiatal az utcán leszólított sértettől cigarettát kért, majd többször megütötte, ezután pénzt követelt, majd a pénztárcájából kivett 23 000 forintot, de utazásra a sértettnek visszaadott egy ezrest. Más alkalommal egy faépületből különböző értéktárgyakat lopott el.A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott 2023. május végén, hajnalban, lakóhelyén, egy borsodi településen, az utcán gyalogosan közlekedő férfit leszólította cigaretta kérés ürügyével. A férfi mondta, hogy nem dohányzik, ezért nem tud adni, mire a vádlott hátulról két alkalommal fejen ütötte, amitől a férfi földre került, a zsebéből kiesett a mobiltelefonja. A fiatal a telefont felvette, de a férfi kérte, adja vissza a munkájához szüksége van rá, így a vádlott visszaadta, viszont azt követelte tőle, hogy adjon pénzt. A sértett tartva az újabb bántalmazástól 10 000 forintot ígért, elővette a pénztárcáját, amit viszont a támadó kirántott a kezéből és magához vett 23 000 forintot. A sértett viszont kérte, hogy utazásra adjon vissza valamennyi pénzt, mire a vádlott visszaadott egy 1000 forintost.

Az elkövető 2023. május második felében a délutáni órákban, lakóhelyén, egy panzióhoz tartozó faépületbe ablak betöréssel bement, onnan elektronikai készülékeket, evőeszközöket, tányérkészletet lopott el 43 000 forint értékben.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű fiatalkorúval szemben javítóintézeti nevelést indítványozott.

További friss információk
16 éves fiú telefonját rabolta el
Mellkason szúrta az élettársát, de szerencsére azonnal megbánta
Megverték és kirabolták a szemtanút
Csak „szépen kérte” a pénzt
Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat