Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gyerekeket fenyegetett lefejezéssel egy, a börtönből feltételes szabadságra kiengedett „tudjukki”
Privátkopó 2023. 01. 19. 11:41:00

Személyi szabadság megsértése miatt 5 év és 8 hónap szabadságvesztésre ítélt a Kazincbarcikai Járásbíróság, nem jogerősen, egy férfit, aki bozótvágó késsel fenyegetett kiskorúakat két évvel ezelőtt Sajószentpéteren - közölte a Miskolci Törvényszék.A bíróság által megállapított tényállás szerint 2021. február 20-én a vádlott nevelt fiának születésnapi ünnepségét tartották, amelyre a születésnapos a rokonain kívül meghívta több barátját is. Mindannyian alkoholt ittak, a vádlott erősen ittas állapotba került.

A résztvevők közül néhányan összetűzésbe keveredtek, ezért a vádlott ingerülten az egyik vendég felé indult. A családtagoknak sikerült őt visszatartaniuk, közben több vendég elhagyta a helyszínt. A férfi ezután magához vett egy bozótvágót, majd letérdepeltette az ottmaradt három kiskorút, és a kést egyikőjük nyakához szorította. Végül a sértetteknek sikerült elfutniuk a helyszínről.

A bíróság enyhítő körülményként értékelte a vádlott megbánó magatartását, ugyanakkor súlyosító körülményként vette figyelembe többszörösen büntetett előéletét, és azt, hogy a bűncselekményt feltételes szabadság ideje alatt követte el.

További friss információk
15 éves nevelt fiával szemben követett el szexuális erőszakot
Tiszta Amerika: gázpisztollyal fenyegettek és bántalmaztak gyermekeket egy budapesti iskolánál
Eszméletlenre verte élettársát, aztán a hideg padlón hagyta kihűlni
Hónapokon át végzett szexuális cselekményt a 10 éves nevelt lányával
Rendőrökre támadó szabolcsi férfi letartóztatását indítványozta az ügyészség
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat