Ma: 2024.07.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gyerekeket fenyegetett lefejezéssel egy, a börtönből feltételes szabadságra kiengedett „tudjukki”
Privátkopó 2023. 01. 19. 11:41:00

Személyi szabadság megsértése miatt 5 év és 8 hónap szabadságvesztésre ítélt a Kazincbarcikai Járásbíróság, nem jogerősen, egy férfit, aki bozótvágó késsel fenyegetett kiskorúakat két évvel ezelőtt Sajószentpéteren - közölte a Miskolci Törvényszék.A bíróság által megállapított tényállás szerint 2021. február 20-én a vádlott nevelt fiának születésnapi ünnepségét tartották, amelyre a születésnapos a rokonain kívül meghívta több barátját is. Mindannyian alkoholt ittak, a vádlott erősen ittas állapotba került.

A résztvevők közül néhányan összetűzésbe keveredtek, ezért a vádlott ingerülten az egyik vendég felé indult. A családtagoknak sikerült őt visszatartaniuk, közben több vendég elhagyta a helyszínt. A férfi ezután magához vett egy bozótvágót, majd letérdepeltette az ottmaradt három kiskorút, és a kést egyikőjük nyakához szorította. Végül a sértetteknek sikerült elfutniuk a helyszínről.

A bíróság enyhítő körülményként értékelte a vádlott megbánó magatartását, ugyanakkor súlyosító körülményként vette figyelembe többszörösen büntetett előéletét, és azt, hogy a bűncselekményt feltételes szabadság ideje alatt követte el.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat