Ma: 2024.05.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Halálra verte a szomszédját
Privátkopó 2024. 03. 13. 13:17:00

A halált okozó testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség vádiratot nyújtott be azzal a letartóztatott férfival szemben, aki 2023. február 3-án - több ökölütéssel - a szomszédja halálát okozta. A vádirat szerint az ittas férfi 2023. február 3-án, 12 óra 45 perckor, Esztergomban szóváltásba keveredett a szomszédjával. A férfi a vita közben a sértettet ököllel és a könyökével többször a fején, a mellkasán, karján és lábain megütötte. A sértett a bántalmazás eredményeként a helyszínen életét vesztette.

A férfi más bűncselekményt is elkövetett, mert 2022. november 6-án, az utcán állva egy 20 cm pengehosszúsági bajonettel hadonászva, megöléssel fenyegette meg a lakásában tartózkodó volt élettársát.

Az ügyészség vádiratában arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Törvényszék az elkövetőt szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

További friss információk
Túl sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, savat itattak egy férfival és magára hagyták
17 éves fiút vert agyon és rabolt ki egy cigánybűnöző - még a cipőjét is magával vitte
Kegyetlen pedofilt ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre
Rabolt pénzből fizette vissza az elsikkasztott százezreket a dohánybolti eladó
Súlyosabb büntetés kiszabását kezdeményezi a főügyészség Gyárfás Tamással és Portik Tamással szemben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat