Ma: 2022.05.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Húsvágó bárddal támadt a szomszédjára egy rendesen piálgató fiatalember
Privatkopo.info 2022. 01. 18. 11:06:00

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. A férfi egy borsodi kistelepülésen - egész napos alkoholfogyasztás után - vitába keveredett a szomszédjával, és egy húsvágó bárddal támadt rá.A vádirat szerint a vádlott 2021. június hónap második felében, egy borsodi kistelepülésen lévő lakóhelyén egész nap szeszes italt fogyasztott, és eközben az udvaráról átkiabálva, folyamatosan a szomszédjait szidalmazta és fenyegette. Az utca túloldalán lakó férfi az éjszakai órákban - ezt megelégelve - szólt, hogy fejezze be a kiabálást. Az elkövető erre bement a házába, majd onnan egy húsvágó bárddal tért vissza, és azt azonnal az utcán lévő szomszédja irányába dobta, a konyhai eszköz a kerítés kiskapujába csapódott. 

A vádlott újra magához vette a bárdot, a sértetthez ment és többször felé ütött, a szomszéd azonban védekezett, elütötte a bárdot, a vádlottat pedig ököllel arcon ütötte. A földre került férfi továbbra sem hagyott fel a támadással, ülő helyzetben a sértett térde irányába csapott, aki hátraugrott, majd kirúgta a vádlott kezéből a bárdot, és a testén is megrúgta.

A vádlottat még ez sem tartotta vissza, a helyszínre érkező hozzátartozói vetettek véget cselekményének.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belüli gyógytartamú, zúzódásos sérülést szenvedett el, de nem kívánt magánindítványt előterjeszteni.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, a korábbi felfüggesztett szabadságvesztése végrehajtásának egyidejű elrendelésével.

További friss információk
Letartóztatásban egy tűzoltó és élettársa szexuális erőszak miatt
Életfogytig tartó büntetést indítványoz a főügyészség az ismerősét szíven szúró férfi ügyében - 23 éve már életfogytiglanira ítélték, de az nálunk nem szokott örökké tartani
Ismerőse 8 éves nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy csótány
Fegyházbüntetés várhat a rablókra
Házastársa kiskorú unokájával végzett „szexuális cselekményt” egy Fejér megyei féreg
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat