Ma: 2021.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Semmi meglepő: idős férfit raboltak ki a „navajonkik”
Privatkopo.info 2021. 11. 16. 10:30:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai rövid időn belül elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és nőt.Salgótarjánban, egy presszóba ment be segítséget kérni az idős salgótarjáni férfi, azzal, hogy őt 2021. november 16-án, a hajnali órákban, a Salgótarján-Zagyvapálfalvai vasútállomás közelében lévő bekötőúton egy férfi megtámadta, fellökte és miután elesett, megrugdosta. A sértett a bántalmazás során megsérült. A földön fekvő idős férfi kezéből az elkövető a táskát a benne lévő értékekkel együtt elvette, majd a helyszínről távozott.

Az elkövetőről a sértett pontos személyleírással szolgált, valamint elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetésekor a férfivel egy nő is volt.

A gyors adatgyűjtésnek köszönhetően a rendőrök rövid időn belül, nem messze az elkövetés helyétől elfogták azt a férfit és nőt, akire az idős sértett személyleírása ráillett, náluk az értékeket megtalálták.

Velük szemben a Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt indít eljárást.

További friss információk
Szabadnapos rendőr fogta el az idős asszonyt kirabló férfit
Kiskorú lányt kényszerített szexuális cselekményekre, a cimboráit is bevonta az „élvezetekbe” - szinte hihetetlen, de „navajonki” az elkövető
Semmi meglepő: idős férfit raboltak ki a „navajonkik”
„Megélhetési bűnözés”: 11 üveg whiskey-t akartak meglovasítani - felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt rabolt ismét a „navajonki”
Évekig terrorizálta családját egy 45 éves tróger
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat