Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Így „mulat” egy román Budapesten: „takarodjatok, köcsög rendőrök, ha be mertek jönni, megöllek titeket, le foglak szúrni!”
Privátkopó 2023. 01. 16. 14:49:00

2023. január 9-én, hajnalban állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy budapesti lakásban az ott tartózkodók hangosan mulatnak, és agresszíven, fenyegetően viselkednek az ezt kifogásoló, házban lakó személyekkel.A helyszínre érkező rendőröknek egy ittas állapotban lévő román férfi nyitott ajtót, aki azonnal támadólag lépett fel, és kiabálva kérte számon a járőröket az intézkedés miatt. A rendőrök felszólították az intézkedés alá vont férfit és a lakásban tartózkodó személyeket, hogy igazolják magukat, azonban ennek egyik személy sem tett eleget.

A 40 éves férfi egyre agresszívabb hangnemben azt kiabálta, hogy „takarodjatok, köcsög rendőrök, ide nem jöttök be, ha be mertek jönni, megöllek titeket, le foglak szúrni!”, és eközben az ajtót akarta bezárni úgy, hogy az ajtóban elől álló rendőrt a felsőtesténél megragadva próbálta a lakásból kitolni. A rendőr megkísérelte a férfit magától távol tartani, mire a férfi megütötte a járőr kezét.

A férfi továbbra is szidalmazta a rendőröket, majd a konyhában magához vett egy 14 cm pengehosszúságú konyhakést, és - pengéjével előre tartva - azzal nagy lendülettel elindult a rendőrök irányába, miközben újra közölte, hogy „most megszúrlak titeket!”. Az élettársa a férfi elé állt és ráfogott a kést tartó kezére, azonban a férfi - azért, hogy ne tudják elvenni tőle - azt a feje fölé emelte, majd indult volna tovább a rendőrök felé, azonban a bent tartózkodók visszahúzták.

A rendőrök felszólították a férfit, hogy a további ellenszegülés esetén elektromos sokkolót fognak használni, amelynek hatására az élettársa el tudta venni tőle a kést, és azt elrejtették. A férfi azonban ezt követően újra kijelentette, hogy megöli a rendőröket, és elindult a késért, de azt már nem találta meg.

A rendőrök végül az erősítés kiérkezését követően egyesével kihívták a lakásban tartózkodókat, majd a férfit megbilincselve előállították, melynek során a rendőrautóban is többször megöléssel fenyegette őket. A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

A bíróság az ügyészség indítványára a többszörösen büntetett gyanúsított letartóztatását - aki a jelen bűncselekményt két felfüggesztett szabadságvesztés büntetés hatálya alatt követte el - a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélyére figyelemmel, egy hónapi időtartamra elrendelte.

További friss információk
15 éves nevelt fiával szemben követett el szexuális erőszakot
Tiszta Amerika: gázpisztollyal fenyegettek és bántalmaztak gyermekeket egy budapesti iskolánál
Eszméletlenre verte élettársát, aztán a hideg padlón hagyta kihűlni
Hónapokon át végzett szexuális cselekményt a 10 éves nevelt lányával
Rendőrökre támadó szabolcsi férfi letartóztatását indítványozta az ügyészség
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat