Ma: 2022.05.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Késsel követelt cigarettát az autóbuszon
Privatkopo.info 2022. 01. 17. 5:44:00

Egy kunszentmártoni lakos pénteken, délután felszállt egy Bács-Kiskun megyéből Budapestre tartó menetrend szerinti buszra. Röviddel az indulást követően zaklatni kezdte az utasokat: cigarettát követelt, és fel-alá járkált a járművön, agresszíven kiabálva. A vele utazók próbálták lecsillapítani - sikertelenül.Az indulatos férfi útközben elővett egy bicskát, azzal próbált nyomatékot adni a szavainak. A késsel hadonászva fenyegetőzött, követelőzött, végigkarcolta egy ülés fejtámláját, és még a sofőr mikrofonjába is belekiabált, mígnem az egyik utas telefonon értesítette a budapesti rendőröket. A buszt a Népligeti pályaudvaron már várták az egyenruhások.

A garázda rablót a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság Járőrszolgálati Alosztályának munkatársai a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították. A ferencvárosi zsaruk a buszon szemlét tartottak, végül a gyanúsítottat átadták a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozóinak.

A kecskeméti rendőrök a férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.  A nyomozók vizsgálják, hogy a férfi - aki büntetett előéletű - a cselekmény elkövetéskor állt-e bármilyen kábítószer, gyógyszer hatása alatt.

További friss információk
Ollóval próbált ölni
Megint lincselni akartak az ember alatti lények, ezúttal Debrecenben
Csak a szokásos: megint rablás lett a vége a „nikotinhiánynak”
Élettársa torkához kést szegezve akarta lelövetni magát a rendőrökkel
„Kapcsolattartás”: megölte kisgyermekét egy „apa” Hetesen, majd magával is végzett
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat