Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Késsel fenyegette volt élettársa párját
Privátkopó 2024. 02. 15. 9:08:00

A Fonyódi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt az elfogását követő második napon bíróság elé állította azt a férfit, aki a külön élő felesége új párját igyekezett megfélemlíteni.A vád szerint a húszas éveiben járó férfi 2024 januárjában, egy Fonyódhoz közeli községben nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott a barátjával, majd a helyi kisbolthoz érkezett, ahol a további alkohol mellett egy késkészletet is vásárolt abból a célból, hogy azzal nyomatékosítsa a hónapok óta külön élő felesége új élettársának szánt fenyegetéseit.

A vádlott ezt követően a készlet legnagyobb, 19 centiméter pengehosszúságú kését magához véve indult a sértett lakóhelye felé, azonban már az utcán szembe találkozott a feleségével és annak élettársával. A vádlott ekkor a nála lévő késsel hadonászva, a megölésével és leszúrásával fenyegette meg a másik férfit, azonban a nő közéjük állt, és - miközben felvételeket készített a vádlottról - értesítette a rendőrséget is.

Az erőszakos férfi ezt észlelve elmenekült a helyszínről, azonban a fonyódi rendőrök néhány órán belül elfogták és őrizetbe vették a vádlottat, akivel szemben az ügyészség még az őrizetbe vétel 72 órás időtartama alatt vádat emelt.

A Fonyódi Járásbíróság a 2024. február 01-én megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, akit 200 óra közérdekű munkára ítélt.

További friss információk
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Élettársát akarta megölni - életveszélyesen megsebesítette a nőt
A pultosnő megverte a vendéget
Kilökte az ablakon a volt élettársát
Halálra szúrta korábbi élettársát az italozó életmódot folytató 35 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat