Ma: 2024.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kést szorított a barátnője nyakához, majd benzinnel leöntötte a ruháját és meggyújtotta
Privátkopó 2024. 04. 10. 10:09:00

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség minősített emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki bosszúból kegyetlen módon akarta megölni a barátnőjét.A vádirat szerint a vádlott és a sértett Balmazújvárosban, egymáshoz közeli ingatlanban éltek. A sértett házasságban élt, ennek ellenére kapcsolatot létesített a férfival. 

Az asszony 2022. október 11-én, délután találkozott a vádlottal, és a férfi kérlelte, hogy hagyja el a férjét. A sértett ezt elutasította, ezért a vádlott dühös lett.

Aznap este az asszony az egyik szomszédjához akart átmenni. A vádlott ezt észrevette, odarohant, és a sértettet a torkánál megragadva a saját házába berángatta, közben megfenyegette, hogy ha nem őt választja, felgyújtja. A támadó egy nagyméretű kést a sértett nyakához szegezve többször hangoztatta, hogy megöli. A férfi műanyag flakonból bort öntött a sértett fejére és ruhájára. A rendkívül indulatos elkövető egy 5 literes műanyag kannában lévő motorbenzint a sértett arcára, mellkasára és bal oldalára locsolta, majd egy öngyújtóval a ruhát meggyújtotta. A ruha azonnal lángra kapott, megégett a sértett arca, keze és mellkasa.

Az asszony kirohant a házból, a vizes hordóba tette a karját, majd letépte magáról a felső ruházatot. A vádlott egy rövid ujjú pólót dobott oda a neki, közben megfenyegette, ha el meri mondani bárkinek a történteket, akkor megöli.

A sértett I-II-III. fokú égési sérüléseket szenvedett.

Az ügyben a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozott.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő vádlott ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A vádirat mértékes indítványként azt rögzítette, hogy amennyiben a vádlott a törvényszék előkészítő ülésén beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, a törvényszék őt 11 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélje.

További friss információk
Túl sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, savat itattak egy férfival és magára hagyták
17 éves fiút vert agyon és rabolt ki egy cigánybűnöző - még a cipőjét is magával vitte
Kegyetlen pedofilt ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre
Rabolt pénzből fizette vissza az elsikkasztott százezreket a dohánybolti eladó
Súlyosabb büntetés kiszabását kezdeményezi a főügyészség Gyárfás Tamással és Portik Tamással szemben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat