Ma: 2021.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kiskorú lányt kényszerített szexuális cselekményekre, a cimboráit is bevonta az „élvezetekbe” - szinte hihetetlen, de „navajonki” az elkövető
Privatkopo.info 2021. 11. 17. 7:45:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága szexuális visszaélés, emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Máté 24 éves salgótarjáni lakos ellen. A férfit a rendőrök elfogták.A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított 2020 végétől 2021 tavaszáig a 13 éves sértettel otthonában többször végzett szexuális cselekményt. Ezt követően 2021. április 7. és október 25. közötti időszakban az ekkor már 14 éves sértettet - annak kiszolgáltatott helyzetét kihasználva - rendszeres előnyszerzés céljából, erőszakkal arra kényszerítette, hogy Salgótarjánban szexuális cselekményeket végezzen más, az elkövető ismeretségébe tartozó férfiakkal. Velük P. Máté egyezett meg többek között a szolgáltatás részleteiben, az anyagi ellenszolgáltatás mértékében, amit ő maga vett át a kliensektől.

A 14 éves lány több alkalommal tiltakozott a szexuális aktusok elvégzése ellen, ekkor P. Máté őt bántalmazta, ezzel kényszerítve a fiatalkorút a cselekmények végrehajtására.

A gyanúsított a nyomozás adatai alapján a szexuális szolgáltatásáért kapott pénzt saját maga megélhetésére fordította.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és Cserhát Mélységi Ellenőrzési Közterületi Támogató Alosztály munkatársai együttesen 2021. november 16-án, a hajnali órákban, összehangolt bűnügyi akció során az elkövetőt, valamint a sértettel szexuális aktust létesítő személyeket elfogták, előállították.

P. Mátét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Kiskorú lányt kényszerített szexuális cselekményekre, a cimboráit is bevonta az „élvezetekbe” - szinte hihetetlen, de „navajonki” az elkövető
Semmi meglepő: idős férfit raboltak ki a „navajonkik”
„Megélhetési bűnözés”: 11 üveg whiskey-t akartak meglovasítani - felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt rabolt ismét a „navajonki”
Évekig terrorizálta családját egy 45 éves tróger
Letartóztatás indítványozása kényszermunka és bántalmazás miatt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat