Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
15 év fegyházbüntetésre ítélték a cigánynőt, aki kivégezte újszülöttjét
Privátkopó 2023. 09. 13. 15:20:00

Nem jogerősen tizenöt év fegyházra ítélte a Miskolci Törvényszék azt a helyi nőt, aki tavaly július elején - elképesztő brutalitással - megölte újszülött gyermekét. A kicsi halálát fulladás, ellátatlanság és a koponyát ért ütés okozta.A vádirat szerint bár a nő várandós volt, azzal nem foglalkozott, nem járt terhesgondozásra, és a védőnőt is csak a szülés előtti héten kereste fel. Azt, hogy a hasa görcsölni kezdett, jelezte édesanyjának, de a fájdalmait, és hogy elfolyt a magzatvíz, eltitkolta előle. A nő a hajnali órákban a WC-re ülve szülte meg gyermekét, a köldökzsinórt egy ollóval vágta el.

Az újszülöttet percekig a vízzel teli WC-ben hagyta, majd a földhöz vágta és egy törölközőbe csavarva magára hagyta. Délelőtt egy ismerősét kérte meg, hogy vigye Lyukóbánya erdős külterületére, ahol elrejtette a csecsemő holttestét.

Az ítélet szerint a kicsi halálát fulladás, ellátatlanság és a koponyát ért ütés okozta.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat