Ma: 2024.05.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Az ügyészség szerint Kulcsár Edina prostitúciós tevékenységet végzett arab országokban - ezt követően képviselte szépségkirálynőként Magyarországot
Privátkopó 2023. 02. 22. 6:00:00

Lehet-e szépségkirálynő egy olyan nő, aki korábban - prostituáltként - gazdag arab férfiak szexuális vágyait elégítette ki? Külföldön aligha. Magyarországon viszont igen. A közismert hölgyet napjainkban is „szépségkirálynőként” emlegetik a bulvárlapok, noha az akkori szabályzat szerint részt sem vehetett volna versenyen, ki kellett volna zárni a nevezők közül. Ő azonban elhallgatta az előéletét a szervezők előtt.                                   A szépségkirálynő - smink nélkül

Újsághír 2016 júliusából: „Egyetlen alkalommal közvetítették ki prostituáltként egy gazdag török üzletembernek, ezért a vád tanújaként hallgatták meg a Répás-féle luxusprosti-ügyben D. Biankát, a Miss World Hungary 2016. évi szépségversenyének közönségdíjasát. A kínos ügy két nappal a döntőt követően robbant ki.

Ugyan nem kértünk a nevezőktől erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával amúgy is. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor D. Biankát kizárjuk a versenyből és a nyereményeit is visszavesszük - nyilatkozta a botrány kirobbanását követően Sarka Kata, a Miss World Hungary főszervezője.” (A versenyszabályzat szerint egyébként már az is kizáró ok volt, ha a versenyre nevező lányról korábban akt vagy félakt fotók készültek.)

Nem ez volt az első eset, hogy olyan valaki vehetett részt a Sarka Kata nevével fémjelzett Miss World Hungary szépségversenyen, aki korábban prostituáltként áruba bocsátotta a testét. Ráadásul nem egyetlen alkalommal.

A 2014. évi rendezvény győztese Kulcsár Edina lett. Egy ilyen siker nagy felelősséggel jár, hiszen sok fiatal lány példaképként tekint a mindenkori szépségkirálynőre. Olyanok szeretnének lenni, mint ő. Ez azonban nem minden esetben szerencsés.

Amikor Kulcsár Edina nevezett a Miss World Hungary 2014. évi versenyére, már zajlott az a büntetőper, amelynek három vádlottját azért állították bíróság elé, mert fiatal magyar lányokat közvetítettek pénzes arab üzletembereknek, azért, hogy velük - pénzért - közösüljenek. Az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Libanon és Marokkó volt a szextúrák főbb célpontjai.


„Az I. és a III. rendű vádlottak arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz, megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint ……………… (itt 25 lányt nevez meg az ügyészség) szerezték meg, illetve közvetítették ki külföldre.” - olvasható az üzletszerű kerítés és más bűncselekmények miatt Kutasi Zoltán, Petri Szilvia és Szöllősi Vivien ellen indult büntetőeljárás vádiratában.

Kulcsár Edina neve - „prostituált” gyűjtőfogalom alatt - szerepelt az ügyészség által készített táblázatban, amely szerint a későbbi szépségkirálynő 2009 és 2011 között több alkalommal utazott ki az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba és Marokkóba, ahol - anyagi ellenszolgáltatásért - arab férfiakkal közösült.

A „Bizonyítékok közlemények alapján” jelentése: leplezett titkosszolgálati eszközzel történt telefonlehallgatások

A Nemzeti Nyomozó Iroda 2011-ben indított nyomozást az ügyben, amelynek keretében telefonlehallgatások és tanúkihallgatások történtek (a prostituáltak útlevelébe ütött be- és kiléptető pecsétek is erősítették a bűnügyi hatóság gyanúját). Így került a képbe Kulcsár Edina is, akinek neve többször felbukkant a nyomozás során keletkezett iratokban (nem valószínű, hogy tévedésből), valamint később az ügyészség által - bizonyítékok alapján - összeállított vádiratban (nehezen elképzelhető, hogy gépelési hibából).

A nyomozati és ügyészségi dokumentumok tanúsága szerint az ügyben - prostituáltként - több, azóta „közszereplővé”, „celebbé”, sőt, „tévésztárrá” avanzsált nő is érintett volt. Egyszerűen sokkoló, kik jártak - megrendelésre - k.rválkodni a 2010-es év környékén közel-keleti és észak-afrikai államokba.

A vádlottak egyébként rendkívül rafináltak voltak, ugyanis - a vádirat szerint - megegyeztek a prostituáltakkal abban, hogy az egymás közötti telefonbeszélgetések során a „fotózás” kifejezés a megrendelő személyekkel történő közösülést jelenti. A nyomozati iratok szerint olyanra is volt példa, hogy a kiközvetített lányok egy-egy „kiruccanás” alkalmával 2-4 arabot is „szórakoztattak”, ilyen esetekben természetesen több „fotózásról” folyt - telefonon - az előzetes egyeztetés az „erotikus turnékat” szervező személyekkel. A vádlottak a közösülés céljából megszerzett személyeknek a külföldi megrendelőkhöz történő utazás céljából repülőjegyeket vásároltak, az utazás költségeit finanszírozták. A vádirat szerint a kerítők megállapodtak a prostitúciós tevékenységet folytatókkal abban, hogy a bevételük 20-40 százalékát kötelesek átadni a részükre.

Érdekes színfoltja volt a tárgyalássorozatnak, amikor az egyik alkalommal a vádat képviselő ügyész felállt és azt mondta a bírónak: „Aki celebként tud szerepelni, az bírja ki a nyilvános tárgyalás terhét is.”


Kulcsár Edina erről az „apróságról”, erről a „kis semmiségről” vélhetően elfelejtett említést tenni a Miss World Hungary szépségverseny szervezőinek. Amennyiben beszámolt volna aggályos előéletéről, a versenyszabályzat szerint nem indulhatott volna a megmérettetésen, így pedig nem lehetett volna magyar szépségkirálynő, nem sokkal később pedig a világ második legszebb nője (Miss World első udvarhölgy), illetve a Miss Európa cím birtokosa.

Az csak súlyosítaná a helyzetet, ha Sarka Kata esetleg információval rendelkezett a vele jó kapcsolatot ápoló Kulcsár arab „kalandjairól”, mert akkor az ő - mint versenyszervező - felelőssége is felmerülne az ügyben.

A két nő között egyébként annyira remek volt az összhang, hogy a szépségversenyt követő esztendőben már együtt dolgoztak a fantasztikus üzletasszonyként ismert Sarka vállalkozásában.

„Kulcsár Edina sze­repe most válik igazán fontossá a szépségiparban. A jövőben ugyanis a fiatal, de annál céltudatosabb szépség lesz Sarka Kata ügyvezető igazgató jobb keze a Magyarország Szépe Kft.-ben” - írta 2015. július 22-én a Bors.

A közös munka azonban nem bizonyult túl gyümölcsözőnek: a cég 2019-ben megszűnt. Ugyanis azt követően, hogy Kulcsár „jobbkezeskedni” kezdett Sarka mellett, a társaság megindult a lejtőn, évente csupán néhány millió forint árbevételt sikerült realizálnia. Ez pedig édeskevés volt a talpon maradáshoz.

Talpig Gucciban: Kulcsár Edina jelenleg a G.w.M. nevű „gengszterrapper” párja, májusra várják közös gyermekük világra jöttét

(Megjegyzés: A büntetőper jelenleg is folyamatban van, nemrégiben tanúként idézte a Pesti Központi Kerületi Bíróság Kulcsár Edinát, ám ő - terhességére hivatkozással - nem jelent meg a tárgyaláson. A legközelebbi tárgyalási napok: 2023. május 2., 4., 10.)

(folytatjuk)

További friss információk
Túl sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, savat itattak egy férfival és magára hagyták
17 éves fiút vert agyon és rabolt ki egy cigánybűnöző - még a cipőjét is magával vitte
Kegyetlen pedofilt ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre
Rabolt pénzből fizette vissza az elsikkasztott százezreket a dohánybolti eladó
Súlyosabb büntetés kiszabását kezdeményezi a főügyészség Gyárfás Tamással és Portik Tamással szemben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat