Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egy borsodi cigány lefejelte a rendőrt, majd a kutyáját az egyenruhásokra uszította
Privátkopó 2024. 02. 21. 8:09:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az Ózdi Járásbíróságon azzal a férfival szemben, aki egy közúti ellenőrzés során rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrökre.A vádirat szerint a rendőrök 2023. augusztus 3-án, este a 26-os főúton ellenőriztek egy férfit, akiről az intézkedés során felmerült, hogy ittas állapotban vezetett. A rendőrök közölték a férfival, hogy az ittasság kivizsgálása érdekében előállítják a kapitányságra, ezért felszólították, hogy a gépkocsit zárja be és annak kulcsát vegye magához.

A férfi ekkor a bal első ajtón keresztül behajolt a gépkocsiba, mintha eleget tenne a rendőrök felszólításának, majd hirtelen felegyenesedett, és az egyik, őt közelről biztosító rendőrt lefejelte. A fejelő mozdulat annak ellenére elérte a hivatalos személyt, hogy a rendőr megpróbált kitérni. A támadásban a rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Az elkövető ezután előhúzta a vele együtt utazó kutyát a gépkocsiból, és az állatot a rendőrökre uszította. A rendőrök erre hátrálni kezdtek, majd az őket követő férfival szemben könnyfakasztó gázt alkalmaztak mindaddig, amíg a cselekményét abba nem hagyta.

A férfi ekkor közölte, hogy a továbbiakban együttműködik a rendőrökkel, felszólításukra a kutyát a gépkocsiban elhelyezte, azonban ezután ismételten agresszíven viselkedett, az egyenruhásokat verekedésre hívta fel, és kihívó módon feléjük indult. A rendőrök a férfival szemben ismételten könnyfakasztó gázt használtak, amivel az ellenállását végül megtörték, majd megbilincselték és előállították a rendőrkapitányságra.

A regionális nyomozó ügyészség az elkövetés másnapján gyanúsítottként hallgatta ki a férfit és elrendelte az őrizetét. A bíróságra benyújtott vádiratában az ügyészség a több mint 4 hónapig személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés hatálya alatt álló férfival szemben halmazati büntetésül szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

További friss információk
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Élettársát akarta megölni - életveszélyesen megsebesítette a nőt
A pultosnő megverte a vendéget
Kilökte az ablakon a volt élettársát
Halálra szúrta korábbi élettársát az italozó életmódot folytató 35 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat