Ma: 2022.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lopni próbált, gázolt, segítségnyújtás nélkül elhajtott, jogosítványa sosem volt
Privatkopo.info 2022. 01. 15. 7:05:00

A fővárosi rendőrök közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatták ki a 21 éves férfit.A rendőrség tájékoztatása szerint egy autós 2022. január 7-én, 12 óra 20 perckor - lopási szándékkal - behajtott egy Budapest XVIII. kerületi telephelyre. Miután észrevették, a telephely egyik munkatársa vissza akarta tartani, de elsodorta az előtte álló férfit, majd elhajtott. A dolgozó könnyű sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói 2022. január 10-én megtalálták az autót, és kerepesi lakcímén a feltételezett elkövetőt is elfogták.

A 21 éves K. Miklóst közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerő vallomást tett. Kiderült, hogy a férfinak sosem volt jogosítványa, és  a járművezetéstől is eltiltották, ezek miatt felelősségét külön eljárásban vizsgálják - ahogy a lopás körülményeit is.

További friss információk
Egy kaposvári családban túlságosan jól sikerült az emancipáció
Ütötték, rugdosták, végül kirabolták áldozatukat
Késsel követelt cigarettát az autóbuszon
Szexuális erőszak Óbudán
79 éves nénitől rabolt a 22 éves „c-típusú”, a bíróság 9 év fegyházbüntetéssel „díjazta”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat