Ma: 2023.11.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már súlyosabb bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a magyar labdarúgó-válogatott volt csapatkapitányát
Privátkopó 2023. 06. 17. 7:00:00

Ismét kihallgatták, és most már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják a nyomozók a 35 éves Szalai Ádámot, a magyar futballválogatott korábbi csapatkapitányát. A labdarúgót - bűnössége esetén - akár három év börtönbüntetésre is ítélhetik.Szalai Ádám karácsony után keveredett verekedésbe Budapesten.

Az összetűzés egyik érintettje azt mondta, a tettlegesség abból alakult ki, hogy egy buli után a barátaival az utcán megkérték Szalai Ádám öccsét, hogy készítsen egy képet róluk.

„Megpróbálom a legrövidebben és legőszintébben összefoglalni a történteket. Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, és egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” - nyilatkozta néhány hónapja a korábban a Bundesligában, jelenleg Svájcban légióskodó, nyolcvanhatszoros válogatott játékos.

„Nem igaz, hogy a földön fekvő embert megrúgtam. Féltem a családtagjaimat, és minden körülmények között megvédem őket” - szögezte le Szalai Ádám.

A történtek után a sportolót garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg a hatóságok. A futballista jogos védelemre hivatkozott a vallomásában, azt mondta, csak az öccsét féltette. Azóta elkészültek a szakvélemények, és a rendőrség súlyosított a bűncselekmény minősítésén.

A BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást, amely során egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eljárás eredményességének érdekében további információt nem áll módunkban közölni” - közölte a BRFK sajtóosztálya.

A cselekmény a Büntető törvénykönyv szerint három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

További friss információk
Újabb prostifuttató cigány kezén kattant a bilincs
Nyaralásra akart pénzt rabolni a „navajonki” a 80 éves nénitől
Amikor a cigány hálás: kalapáccsal követelt pénzt az őt felnevelő nagyapjától
16 és 17 éves cigányok raboltak és zsaroltak
Részeg apa támadt az iskola igazgatóhelyettesére
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat