Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Privatkopo.hu 2021. 10. 05. 13:35:00

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolta meg az ügyészség azt a 28 éves férfit, aki 2019 szeptemberében egy Budapest III. kerületi elhagyatott, romos épületben bántalmazta, majd megfojtotta 18 éves barátnőjét.A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2019 áprilisának elején ismerkedett meg egymással egy baráti társaság révén, majd röviddel ezt követően párkapcsolat alakult ki közöttük.

Az akkor 26 éves vádlottnak akkoriban munkahelye és lakóhelye nem volt, általában barátainál aludt, megélhetését főként kölcsönökből, illetve kéregetésből fedezte, idejének nagy részét pedig a Nyugati téren, a barátaival való céltalan csellengéssel, gördeszkázással, grafitizéssel töltötte.

A lány a vádlottal történt megismerkedését követően, 2019 májusának elején elköltözött a nevelőszüleitől, mert azok nem támogatták a férfivel való párkapcsolatát. Elköltözését követően a sértett egyre rendszertelenebbül tartotta a kapcsolatot a családjával, a középiskolai tanulmányait is elhanyagolta, az érettségi vizsgáit sem tette le. A férfival való kapcsolata azonban egy idő után romlani kezdett, gyakran összevesztek, a vádlott pedig ilyenkor agresszívan viselkedett.

Munkát az együttélésük során egyikük sem vállalt, így állandó jövedelem, illetve más lakhatási lehetőség hiányában a pár 2019. augusztus végén beköltözött egy Budapest III. kerületi, üresen álló, bontásra ítélt, romos házba. Továbbra is sokat veszekedett, előfordult, hogy a férfi tettleg is bántalmazta a barátnőjét.

A vádirat szerint 2019. szeptember 18-án, a reggeli órákban, a közös lakóhelyükként szolgáló romos házban ismét összevesztek. A vita során a férfi dühében nagy erővel, testszerte bántalmazni kezdte a lányt, majd végül - annak nyakát leszorítva - megfojtotta. A vádlott a lánynak elhúzódó, és az átlagost jóval meghaladó testi-lelki szenvedést okozott.

A férfi azért, hogy a lány halálát a családja elől eltitkolja, 2019. szeptember 21-én, az egyik közösségi oldalon, a saját profilján, de a lány nevében felvette a kapcsolatot a lány unokatestvérével, akinek levelezésük során - továbbra is a sértett nevében - azt állította, boldog párkapcsolatban élnek Londonban. Emiatt a lányt a családja nem kereste, annak holttestét csak 2019. szeptember 28-án, állampolgári bejelentés alapján találták meg.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, fegyházbüntetés kiszabását indítványozva.

A férfi jelenleg más ügyben kiszabott jogerős szabadságvesztés büntetését tölti.

További friss információk
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
Összeverte élettársát, majd benyugtatózva lefeküdt aludni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat