Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megkéselte, majd elásta az udvaron édesanyját egy csorvási férfi
Privatkopo.info 2022. 04. 29. 5:26:00

Jogerősen 13 év börtönbüntetésre ítélte a Gyulai Törvényszék csütörtökön azt a csorvási férfit, aki 2020 nyarán 49 késszúrással megölte az édesanyját, majd az udvaron ásott gödörbe temette.A törvényszék közleményéből kiderült, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolt férfi a Békés megyei Csorváson élt az édesanyjával, aki ragaszkodásával és gondoskodásával kisajátította és teljesen irányítása alá vonta a 42 éves vádlottat.

A férfi szeretett volna elköltözni, önálló életre és társra vágyott, azonban az édesanyja ezt nem engedte, emiatt az érzelmi feszültség folyamatosan fokozódott.

2020. július 16-án, reggel az anya a számítógép előtt ült, amikor a vádlott elkérte tőle albérlőik telefonszámát. Az anya szóvá tette a fiának, hogy miért nem tud várni, majd - miközben felírta a telefonszámokat - az elítélt által flegmának ítélt megjegyzéseket tett. 

A férfi ezen feldühödött, és több alkalommal megütötte az anyját, majd magához vett egy disznóvágáskor használatos kést, amellyel 49-szer megszúrta.

Az asszony belehalt a bántalmazásba. Fia a holttestét egy, az udvaron ásott gödörbe temette. Ezután megreggelizett, és mivel arra az álláspontra jutott, hogy úgysem ússza meg, bevallotta tettét a rendőrségen.

A múlt héten tartott előkészítő tárgyaláson a kirendelt védő a vádlott súlyos személyiségzavarára, a férfinak az édesanyjával fennállt terhelt kapcsolatára és beismerő vallomására hívta fel a figyelmet. Az utolsó szó jogán a férfi elmondta, hogy nagyon megbánta, amit tett, és bocsánatot kért. 

További friss információk
Megkéselte, majd elásta az udvaron édesanyját egy csorvási férfi
J. Zoltán csak szórakozásból „árnyékolgatott”, mégis eltört az apja arc- és orrcsontja - valahogy néha megesik vele hasonló
Nem engedték be a vendéglátóhelyre - visszatért és megtorolta
Kétszer is életveszélyesen bántalmazott egy 54 éves férfit
Szíven szúrta feleségét: letartóztatásban a zirci férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat