Ma: 2021.11.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megölte az édesanyját és annak házastársát - a BRFK befejezte a nyomozást
Privatkopo.info 2021. 11. 08. 13:20:00

A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint múlt ősszel megölte az édesanyját és annak új házastársát a főváros XVIII. kerületében.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást egy 41 éves budapesti férfival szemben, aki a nyomozás adatai szerint 2020. október 26-án, éjszaka megölte a saját anyját és annak férjét budapesti otthonukban.

P. Sándor a tragikus éjjelen azt követően támadt egy késsel az idős házaspárra, hogy azok már lefeküdtek aludni. A kettős emberölés után még aznap délután bejelentést tett a rendőrségre, és beszámolt szörnyű tettéről.

A férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói fél órán belül elfogták, majd a kerületi kapitányságra állították elő.

P. Sándort különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az ügy körülményeit pedig a továbbiakban szakértők bevonásával vizsgálták. A férfi nem tudott magyarázatot adni a tettére.

A BRFK nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

További friss információk
Megölte az édesanyját és annak házastársát - a BRFK befejezte a nyomozást
Ilyen egy jóféle gázpisztolyos bulika Budapest belvárosában
Késsel ment „vásárolni” egy 16 éves „navajonki” Borsodban
Semmi extra: raboltak, loptak a nógrádi „navajonkik”
Két embert kirabolt, kerékpárokat és tisztálkodó szereket lopott a 15 éves „c-típusú” jómadár
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat