Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megverték és kirabolták a szemtanút
Privátkopó 2024. 06. 11. 10:51:00

Vásárlásból tartott hazafelé biciklivel egy férfi Kiskunmajsán június 7-én délelőtt, amikor útközben idegeneket látott az egyik szomszédos tanyán ólálkodni. A kerékpáros sejtette, hogy betolakodók lehetnek, ugyanis az ingatlan lakatlan volt, ráadásul őt bízták meg a felügyeletével.A férfi megszólította a két idegent, akik éppen vasakat hordtak az udvarból egy kocsiba. Kérte, hogy tegyék vissza szomszédja holmijait és távozzanak. A tolvajokat és a kocsijukat pedig lefotózta a mobiljával. Az elkövetők semmibe vették a felszólítást, a szemtanúra támadtak, leteperték a földre, és többször megütötték. Ezután elvették a telefonját, amiben a bizonyíték volt, és elmenekültek a helyszínről.

A bántalmazott értesítette az esetről a Kiskunmajsai Rendőrőrs nyomozóit, akik megkezdték a rablók felkutatását. A rendőrök adatgyűjtést végeztek és helyszíni szemlét tartottak, a nyomok pedig néhány órán belül elvezették őket egy 28 éves kiskunhalasi és egy 21 éves kiskunmajsai férfihoz. Még aznap elfogták, majd - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A páros idősebbik tagját nem először csípték fülön bűncselekmény elkövetése közben. Egy hónappal korábban betört egy másik kiskunmajsai ingatlanba, több szatyornyi holmit rámolt össze, amikor a tulajdonos hazaért. A tolvaj kiugrott az ablakon és menekülőre fogta, de a sértett utolérte, és visszatartotta a rendőrök megérkezéséig. A férfinak a rablás mellett lopásért is felelnie kell.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat