Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexuális erőszak Óbudán
Privatkopo.info 2022. 01. 14. 5:08:00

Egy 25 éves férfi tavaly áprilisban a HÉV Aquincum megállóhelyének közelébe csalt és életveszélyes fenyegetéssel szexuális cselekményre kényszerített egy nőt. Az ügyészség a 25 éves vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.A vádirat szerint egy 25 éves férfi az élettársa, egy nő fotójával regisztrált egy társkereső oldalon, ahol nőkkel ismerkedett. Így ismerte meg a sértettet, akivel levelezett, majd 2021. április 4-én, délutánra találkozót egyeztetett vele a H5-ös HÉV III. kerület, Aquincum megállójához. 

Amikor a sértett a helyszínre érve üzenetet küldött, a vádlott azt válaszolta, hogy egy sérült macskát talált, ezért egy közeli boltba ment, és a holmiját rábízta egy fiúra, akit az Amfiteátrumnál talál. A sértett megkereste a vádlottat, akit a levelező partnere által említett fiúnak hitt, és beszélgettek. A közös várakozás során a férfi - különböző okokra hivatkozva - többször magára hagyta a nőt azért, hogy újabb üzeneteket küldjön az álprofilról, és ezzel a helyszínen tartsa őt.

Az egyik ilyen távollét után visszatérve a férfi átkarolta, magához húzta, és ölelgetni kezdte a nőt. A sértett eltolta magától, és elindult a HÉV megálló irányába, ekkor azonban a férfi megragadta és a földre rántotta. A nő dulakodott a támadójával, aki megfenyegette, hogy megkéseli, majd a megfélemlített nőt szexuális cselekményre kényszerítette.

A rémült, de a lélekjelenlétét el nem vesztő nő közben megtalálta, és felvette a földről a dulakodás közben zsebéből kiesett sniccer pengét, és azzal a férfi combja felé szúrt. A vádlott ekkor a nőt hanyatt lökte, a nyakát hátulról átkarolta, miközben a sértett segítségért kiáltott. A kiáltást meghallva egy járókelő rákiáltott a férfira, aki elengedte a sértettet és elmenekült.

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a 25 éves férfival szemben szexuális erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta, valamint indítványt tett egy vele szemben korábban, hasonló ügyben kiszabott 1 év 10 hónap tartamú felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésére is.

További friss információk
Megkéselte, majd elásta az udvaron édesanyját egy csorvási férfi
J. Zoltán csak szórakozásból „árnyékolgatott”, mégis eltört az apja arc- és orrcsontja - valahogy néha megesik vele hasonló
Nem engedték be a vendéglátóhelyre - visszatért és megtorolta
Kétszer is életveszélyesen bántalmazott egy 54 éves férfit
Szíven szúrta feleségét: letartóztatásban a zirci férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat