Ma: 2022.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexuális erőszak Óbudán
Privatkopo.info 2022. 01. 14. 5:08:00

Egy 25 éves férfi tavaly áprilisban a HÉV Aquincum megállóhelyének közelébe csalt és életveszélyes fenyegetéssel szexuális cselekményre kényszerített egy nőt. Az ügyészség a 25 éves vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.A vádirat szerint egy 25 éves férfi az élettársa, egy nő fotójával regisztrált egy társkereső oldalon, ahol nőkkel ismerkedett. Így ismerte meg a sértettet, akivel levelezett, majd 2021. április 4-én, délutánra találkozót egyeztetett vele a H5-ös HÉV III. kerület, Aquincum megállójához. 

Amikor a sértett a helyszínre érve üzenetet küldött, a vádlott azt válaszolta, hogy egy sérült macskát talált, ezért egy közeli boltba ment, és a holmiját rábízta egy fiúra, akit az Amfiteátrumnál talál. A sértett megkereste a vádlottat, akit a levelező partnere által említett fiúnak hitt, és beszélgettek. A közös várakozás során a férfi - különböző okokra hivatkozva - többször magára hagyta a nőt azért, hogy újabb üzeneteket küldjön az álprofilról, és ezzel a helyszínen tartsa őt.

Az egyik ilyen távollét után visszatérve a férfi átkarolta, magához húzta, és ölelgetni kezdte a nőt. A sértett eltolta magától, és elindult a HÉV megálló irányába, ekkor azonban a férfi megragadta és a földre rántotta. A nő dulakodott a támadójával, aki megfenyegette, hogy megkéseli, majd a megfélemlített nőt szexuális cselekményre kényszerítette.

A rémült, de a lélekjelenlétét el nem vesztő nő közben megtalálta, és felvette a földről a dulakodás közben zsebéből kiesett sniccer pengét, és azzal a férfi combja felé szúrt. A vádlott ekkor a nőt hanyatt lökte, a nyakát hátulról átkarolta, miközben a sértett segítségért kiáltott. A kiáltást meghallva egy járókelő rákiáltott a férfira, aki elengedte a sértettet és elmenekült.

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a 25 éves férfival szemben szexuális erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta, valamint indítványt tett egy vele szemben korábban, hasonló ügyben kiszabott 1 év 10 hónap tartamú felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésére is.

További friss információk
Egy kaposvári családban túlságosan jól sikerült az emancipáció
Ütötték, rugdosták, végül kirabolták áldozatukat
Késsel követelt cigarettát az autóbuszon
Szexuális erőszak Óbudán
79 éves nénitől rabolt a 22 éves „c-típusú”, a bíróság 9 év fegyházbüntetéssel „díjazta”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat