Ma: 2024.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Ököllel és vasalóval is bántalmazta élettársát
Privátkopó 2024. 04. 13. 7:59:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt és börtönbüntetés kiszabását indítványozta egy 52 éves férfival szemben, aki féltékenységből többször - egy alkalommal vasalóval is - bántalmazta az élettársát. A vádirat szerint a férfi és a sértett 25 éve ismerték egymást, többször párkapcsolatban éltek. 2022 végén ismét kapcsolatot kezdtek, majd 2023 februárjában összeköltöztek egy Budapest XX. kerületi lakásban, és mindketten napi szinten fogyasztottak alkoholt.

A pár 2023. március 31-én ismét együtt italozott a lakásban. A férfi este veszekedett az élettársával, mivel szerinte a nő más férfiakkal is beszélgetett üzenetküldő alkalmazáson keresztül. A veszekedés során a férfi felkapott egy vasalót és azzal fejen ütötte a sértettet, majd látva a földre zuhanó, és erősen vérző nőt, mentőt hívott hozzá.

A sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett, de - az eszközre és a támadott testtájékra tekintettel - súlyos sérülést is szenvedhetett volna.

A férfi 2023. április 2-án, a lakásban, ismét féltékeny lett, és az este során többször bántalmazta élettársát. A nő másnap annyira rosszul lett, hogy a férfi kórházba vitte, ahol az életveszélyes állapotú sértettet megműtötték.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg távoltartás hatálya alatt álló férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben halmazati büntetésként végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

További friss információk
Iskolás gyereket rabolt ki egy cigány
Romantikus pillanatok előzték meg a miskolci gyilkosságot: gesztikulálva megbeszélték, hogy közösülni fognak
Félholtra vert egy kiskorú lányt a cigány, mert nem lett prostituált
20 ezer forintot rabolt Kiskunmajsán egy ukrán jöttment
Ezúttal nem cigit, kerékpárt kért a „tudjukki” - a vége ugyanaz lett
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat