Ma: 2024.04.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Magyarországon mindössze 1 év és 10 hónap jár egy nő eszméletlenre veréséért
Privátkopó 2024. 02. 13. 8:04:00

A Balassagyarmati Törvényszék 1 év és 10 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a volt katonatisztet, aki 2019-ben brutálisan összeverte volt párját, Orosz Bernadettet. Az ügyészség eltérő jogi minősítésért, és a büntetés kiszabásának, valamint a közügyektől eltiltásnak a felemeléséért fellebbezett.A volt katonatiszt 2019-ben több alkalommal is bántalmazta Oroszt. A brutális bántalmazás a bujáki honvéd üdülőben történt, egy rendezvényen. Vacsora után emeleti szobájukban az ittas férfi újra féltékenykedni kezdett, majd a homlokán ütötte a nőt, aki ezután kizárta őt a szobából. A férfi az ajtót betörve rárontott, és gátlástalanul, hosszasan bántalmazta Bernadettet. A nő ki tudott menekülni a szobából és segítségért kiáltott, de a férfi a szobába visszahúzva ezután is tovább verte.

Orosz Bernadett az arcán és a fején zúzódásos és töréses, nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, ám a támadás erejére, a támadott területekre, valamint a bekövetkezett sérülésekre figyelemmel fennállt a lehetősége az életveszélyes sérülések keletkezésének is.

Az ügyészség 3 év és 6 hónap szabadságvesztést és 4 év közügyektől eltiltást kért rá, de a volt katona ezt nem fogadta el, és végül neki lett igaza, mert a bíróság mindössze 1 év és 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Döbbenet.

További friss információk
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Élettársát akarta megölni - életveszélyesen megsebesítette a nőt
A pultosnő megverte a vendéget
Kilökte az ablakon a volt élettársát
Halálra szúrta korábbi élettársát az italozó életmódot folytató 35 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat