Ma: 2024.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Rákiabált a rollerező gyerekekre és rátámadt a gyerekekért kiálló apára
Privátkopó 2024. 05. 30. 10:29:00

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki a háza előtt egy fémrúddal megütött egy férfit, aki azért csengetett be hozzá, hogy számon kérje rajta, amiért korábban indulatosan rákiabált a háza előtt rollerező gyerekeire.A vádirat szerint a sértett 2023. augusztus 16-án azért csengetett be a vádlott kiskunfélegyházi otthonába, hogy felelősségre vonja a férfit azért, mert korábban indulatosan szólt rá a sértett gyerekeire, akik a háza előtt rollereztek. A vita hevében az elkövető a házából magához vett egy tömör fémrudat, majd azzal az utcán várakozó férfi feje irányába ütött, aki védekezésképpen felemelte az egyik kezét, így a vádlott azt találta el. Az ütés következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, valamint a karórája összetört.

Az ügyészség a férfit garázdaság vétségével és könnyű testi sértés vétségével vádolja és ezért vele szemben  végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozza.

A vádlott bűnösségéről a Kiskunfélegyházi Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat