Ma: 2021.10.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fordulat az érdi Molotov-koktélos támadás ügyében: a házban tartózkodó cigány család feje gyújtogatott
Privatkopo.hu 2017. 09. 06. 8:55:00

2016. október közepén ismeretlen tettes dobott gyúlékony anyagot egy érdi családi házba. Az ingatlanban a bűncselekmény elkövetésének időpontjában több személy tartózkodott, közülük nem sérült meg senki. Az épület előtt parkoló személyautót ugyancsak felgyújtották. A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított nyomozást az ügyben, amelyet a közelmúltban megszüntetett. Váratlan fordulat történt az ügyben.Korábban írtuk: 2016. augusztus végén foglalta el a Rostás-család az Érd kertvárosban található házat, egy csereszerződésre hivatkozva, amit a ház egyik tulajdonosával, az elvált házaspár férfi tagjával kötöttek. A házfoglalást követően a férfi volt felesége többször is kihívta a rendőröket, állítása szerint többször megfenyegették, zaklatták, végül menekülnie kellett a saját ingatlanából, ahová később visszatért.

2016. október közepén ismeretlen tettes Molotov-koktélt dobott a házba, amelyben az elkövetés időpontjában a Rostás-família több tagja tartózkodott, és felgyújtotta az udvarban parkoló személygépkocsit is.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete bűntett gyanújával rendelt el nyomozást az ügyben.

Rostás Krisztián, akinek a családja a támadás idején a házban tartózkodott, a kereskedelmi televíziók hírműsorainak, valamint a lapoknak adott nyilatkozataiban rasszista, cigányellenes cselekménynek állította be a gyújtogatást, és az ingatlan 50 százalékos tulajdonosát, T. Erikát gyanúsította a bűntett elkövetésével.

A Privatkopo.hu értesülése szerint a rendőrség a nyomozást a közelmúltban megszűntette, ugyanis a büntetőeljárás során fény derült arra, hogy a bűncselekményt az akkor a házban tartózkodó család feje, Rostás Krisztián követte el, azt a látszatot keltve, mintha az ingatlan másik tulajdonosa állt volna a Molotov-koktélos támadás hátterében, így akarta az asszonyt eltávolíttatni a házból.

A bűnügyi portál úgy tudja, Rostás Krisztián ellen hatóság félrevezetése miatt javasolt vádemelést a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

További friss információk
Vascsővel és viperával támadtak a maszkos rablók
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat