Ma: 2021.12.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Bűnügyi őrizetben a siófoki dohánybolt kirablói
Privatkopo.info 2021. 12. 19. 6:07:00

A siófoki nyomozók őrizetbe vették azt a két férfit, akik a gyanú szerint közel hatszázezer forintot vittek el egy dohányboltból. A bűnügyi hatóság előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.Két, maszkot viselő férfi ment be 2021. december 15-én, 21 óra után pár perccel egy siófoki dohányboltba, ahol az eladót bántalmazták és megfenyegették, hogy megkéselik, ha nem adja át a bevételt. Miután a rablók a kasszából megszerezték a pénzt, elmenekültek a helyszínről.

A nyomozók a szemle során lefoglalták a bolt, és a környéken lévő kamerák felvételeit is. A rögzített nyomok és a felvételek elemzése alapján a Fejér megyei rendőrök segítségével sikerült azonosítani, és december 17-én, este elfogni a feltételezett elkövetőket.

A dégi és a mezőszilasi lakosokat lakhelyükről előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a 23 éves R. Imrét és a szintén 23 éves K. Márkot rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd - bűnügyi őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Bűnügyi őrizetben a siófoki dohánybolt kirablói
Egy bocskoros román megerőszakolt egy hazafelé tartó nőt Budapesten
Több személyt bántalmazott a verpeléti 16 éves „navajonki”
Durva elégtételt vett a meglopott vendéglátó
Nővel zsarolt, letartóztatásba került
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat