Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Sörözés eszméletvesztéssel, rablással
Privátkopó 2024. 02. 21. 9:35:00

A Kazincbarcikai Járási Ügyészég vádat emelt egy férfi ellen rablás bűntette és más bűncselekmények miatt, aki egy sörözőben együtt italozott a sértett férfival, majd a hazafelé úton gyalogosan követte, hátulról fejen ütötte.  Ezt követően az eszméletét vesztett sértettről levette a felső ruházatát, nadrágzsebéből elvette pénztárcáját és az abban található 175 000 forint készpénzt magához vette.A vádlott 2023. november közepén, az esti órákban egy borsodi kisváros sörözőjébe ment nőismerősével, azzal a céllal, hogy az ott italozó sértett férfit „lenyúlják”, mivel tudta róla, hogy külföldön dolgozik, sok pénze lehet.

A nő időközben megsértődött és távozott a szórakozóhelyről, a sértett férfi pedig egy erősen ittas vendéget kísért ki, akikhez csatlakozott a vádlott is, így közösen hazatámogatták, majd átadták őt a hozzátartozójának. A sértett ezután a lezárt kerékpárjához indult, a vádlott követte, amikor utolérte, hátulról a fején megütötte, aki ettől földre zuhant és elvesztette az eszméletét. A vádlott levette róla a felső ruházatát, átkutatta a nadrágját, egyik zsebéből kivette a pénztárcáját a benne lévő, mintegy 175 000 forint készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával.

A sértett a bántalmazás következtében könnyebb, hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Élettársát akarta megölni - életveszélyesen megsebesítette a nőt
A pultosnő megverte a vendéget
Kilökte az ablakon a volt élettársát
Halálra szúrta korábbi élettársát az italozó életmódot folytató 35 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat