Ma: 2021.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Szabadnapos rendőr fogta el az idős asszonyt kirabló férfit
Privatkopo.info 2021. 11. 18. 10:16:00

A bűncselekménnyel gyanúsított 35 éves csornai férfi hátulról meglökte a bottal közlekedő idős embert, majd amikor áldozata elesett, kitépte kezéből a táskáját.Egy mosonszolnoki asszony kért segítséget telefonon 2021. november 17-én, 10 óra körül a szabadnapját töltő helyi körzeti megbízottól. A nő elmondta, hogy körülbelül egy órával azelőtt, az utcán, a 81 éves szomszédját ellökte egy ismeretlen férfi, majd elvette a táskáját.

A rendőr megkérte a telefonálót, hogy hívja fel a 112-es segélyhívót is, és rögtön ezután a rabló felkutatására indult. Alig tíz perc elteltével a Fő utcában lévő parkban felfigyelt egy idegen férfire, akire ráillett a megadott személyleírás. Miközben a körzeti megbízott igazoltatta a 35 éves csornai lakost, a járőrök kíséretében a helyszínre érkezett a sértett is, aki felismerte a támadóját.

Az egyenruhások a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, majd - a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra történt előállítását követően - rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A csornai férfi elismerte tettét, a rendőrök megtalálták nála az áldozatától elvett pénzt, illetve a park területén a bokrok alatt rábukkantak az idős nő táskájára is.

További friss információk
Szabadnapos rendőr fogta el az idős asszonyt kirabló férfit
Kiskorú lányt kényszerített szexuális cselekményekre, a cimboráit is bevonta az „élvezetekbe” - szinte hihetetlen, de „navajonki” az elkövető
Semmi meglepő: idős férfit raboltak ki a „navajonkik”
„Megélhetési bűnözés”: 11 üveg whiskey-t akartak meglovasítani - felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt rabolt ismét a „navajonki”
Évekig terrorizálta családját egy 45 éves tróger
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat