Ma: 2024.05.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Halálra szúrta korábbi élettársát az italozó életmódot folytató 35 éves nő
Privátkopó 2024. 03. 19. 8:07:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki vitát követően rátámadt korábbi élettársára és egy késsel kioltotta az életét. A 35 éves Szabó Eszter bűnügyi felügyeletben várja a bírósági tárgyalássorozatot.A vádirat szerint a 35 éves Szabó Eszter egy Budapest XIII. kerületi lakásban élettársi kapcsolatban élt az arab származású sértettel, miközben a férfi fenntartott egy külön lakást is. A nő időszakosan, amikor nála tartózkodtak, ellátta a korábbi párkapcsolatából származó két kisgyermekét is. A sértett szeretett volna a nővel végleg családként élni, és ebbe kezdetben a vádlott is beleegyezett. Később azonban már elzárkózott az együttéléstől, és azt sem engedte a sértettnek, hogy amikor a gyermekei nála alszanak, az ő altatásukat megelőzően hazaérkezzen. Amikor a gyermekek otthon voltak, akkor a sértett napközben sem mehetett haza.  A pár kapcsolata az előbbiek miatt, továbbá a nő italozásai megromlott, majd szakítottak.

A vádlott 2023. április 20-án - bár gyermekei éppen nála, a XIII. kerületi lakásban tartózkodtak - jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott  Este, zaklatott idegállapotban felhívta a sértettet, és közölte, hogy a személyes tárgyait még aznap vigye el. A nő ekkor is arra kérte a férfit, hogy csak 21 óra után menjen a holmijáért, amikor a két gyermeket lefektette aludni. A sértett kb. fél órával a megjelölt időpont előtt érkezett, ezért összevesztek. Az elkövető a konyhában magához vett egy kést, és azzal mellkason szúrta a sértettet, aki elindult kifelé, majd az ajtón kívül összeesett.

A nő a kést a mosogatóba dobta, közben szólongatta a sértettet, hogy jöjjön be. Miután észlelte, hogy a sértett eszméletét veszítette, másokon keresztül segítséget kért, azonban a férfi életét a rövid időn belül kiérkező mentők sem tudták már megmenteni.

A Fővárosi Főügyészség a bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló Szabó Esztert emberölés bűntettével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, továbbá azt is indítványozza, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy a nő nem bocsátható feltételes szabadságra.

További friss információk
Iskolás gyereket rabolt ki egy cigány
Romantikus pillanatok előzték meg a miskolci gyilkosságot: gesztikulálva megbeszélték, hogy közösülni fognak
Félholtra vert egy kiskorú lányt a cigány, mert nem lett prostituált
20 ezer forintot rabolt Kiskunmajsán egy ukrán jöttment
Ezúttal nem cigit, kerékpárt kért a „tudjukki” - a vége ugyanaz lett
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat