Ma: 2022.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Privatkopo.hu 2021. 10. 05. 13:24:00

A rendőrségre 2021. október 3-án, 17 óra 40 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy Szarvasgedén egy férfi a lőfegyverével az édesanyját fenyegeti. A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény 38 éves feltételezett elkövetőjét.A férfi a nap folyamán italozott, és a kora esti órákban, a közös otthonukban az engedéllyel tartott vadászfegyverébe lőszert töltött, és édesanyját megöléssel fenyegette meg. A férfitól a házban tartózkodó élettársa a fegyvert elvette, így a lövésre már nem kerülhetett sor.

A 38 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellene a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett előkészülete miatt eljárást folytat. A hatóság tagjai a terhelt lőfegyverét lefoglalták, míg további, engedéllyel tartott lőfegyvereit hatósági tárolásba helyezték, valamint intézkedtek azok tartására, használatára jogosító engedélyének bevonására.

További friss információk
Fegyházbüntetés várhat a rablókra
Házastársa kiskorú unokájával végzett „szexuális cselekményt” egy Fejér megyei féreg
Ollóval próbált ölni
Megint lincselni akartak az ember alatti lények, ezúttal Debrecenben
Csak a szokásos: megint rablás lett a vége a „nikotinhiánynak”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat