Ma: 2023.11.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Prostitúcióra bírták rá a 15 éves szerelmes lányt a cigányok
Privátkopó 2023. 11. 21. 11:32:00

Emberkereskedelem bűntettével vádol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség két férfit és egy nőt, akik egy 15 éves lányt arra vettek rá, hogy Budapesten prostituáltként dolgozzon, az így keresett pénzét pedig adja át nekik. A 15 éves sértettet a nagyszülei nevelték, középiskolai tanulmányai miatt hét közben kollégiumban tartózkodott, hétvégén pedig otthon. Családi körülményei miatt a sértett nagyon vágyott a szeretetre. 2022 júliusában a sértett megismerkedett a 18 éves vádlottal, akivel nagyon gyorsan szerelmi viszonyba került. 2022. október elejére a férfi elhitette a lánnyal, hogy szerelmes belé, és közös életet tervez vele Budapesten. Ennek hatására a sértett egyik nap úgy döntött, hogy nem megy a kollégiumba, hanem a barátjához szökött, akivel két nappal később már Budapestre utaztak azért, hogy ott éljenek.

A vádlott szándéka az volt, hogy a sértettet rávegye arra, hogy prostituáltként dolgozzon, és ebből tartsa el őt. A vádlott szállást kért az unokatestvérétől, illetve annak élettársától Budapest belvárosában, majd azt mondta a sértettnek, hogy csak addig kell prostituáltként dolgoznia, amíg ő nem talál megfelelő munkát.

A sértettről lenge ruházatban fotókat készített a vádlott, illetve annak unokatestvére és az ő élettársa, amelyek felhasználásával megpróbáltak szexuális hirdetést feladni az interneten, de nem jártak eredménnyel, ezért a vádlottak leküldték a sértettet az utcára azért, hogy ott végezze a prostitúciót. Ezen az éjszakán egy vendége volt a sértettnek, aki 6000 forintot fizetett neki, ami a vádlottakhoz került. Másnap hirdetést adtak fel az interneten a vádlottak, amelyen már nem a lány fotói szerepeltek, hanem a női vádlotté, majd a hirdetésre jelentkező férfi 20 000 forintot fizetett a sértettnek a szexuális szolgáltatásért. Amikor a sértett nagyszülei tudomást szereztek arról, hogy az unokájuk nem a kollégiumban tartózkodik, akkor keresni kezdték, mire a sértett hazautazott a nagyszüleihez.

Az ügyészség minősített emberkereskedelem bűntettével vádolja mindhárom vádlottat, mely bűncselekményért 5-15 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki a törvény szerint. A vádlottakat nem mentesíti a felelősség alól az sem, hogy a sértettel szemben erőszakot és fenyegetést nem alkalmaztak, mert a bűncselekmény már a prostitúcióra való rábeszéléssel megvalósult.

Amennyiben a vádlottak az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesznek, és nem kérik a tárgyalás megtartását, akkor az ügyészség szerint a két férfit 7-7 év fegyházbüntetésre kellene ítélni, míg a hirdetés elkészítésében közreműködő nőt 2 év börtönbüntetésre, amelynek a végrehajtását 5 évre fel kell függeszteni.

További friss információk
16 és 17 éves cigányok raboltak és zsaroltak
Részeg apa támadt az iskola igazgatóhelyettesére
Az utcán verte össze idős szomszédját egy férfi
Az úgynevezett nevelőapa napi rendszerességgel kényszerítette szexre a 12 év alatti nevelt lányát, az úgynevezett anya tudott az erőszakról, de nem tett ellene semmit
Zsinórral fojtotta meg állapotos élettársát a cigány
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat