Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szilveszterkor rúgta fejbe ismerősét
Privátkopó 2024. 04. 08. 10:31:00

A Nógrád Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 24 éves varsányi férfival szemben, aki az utcán úgy fejen rúgta ismerősét, hogy a bántalmazott kevés híján életveszélyes sérüléseket szenvedett.A vádirat szerint az ittas férfi 2022. december 31-én, este, Varsányban összetalálkozott 34 éves ismerősével, és egy korábbi nézeteltérés miatt minden előzmény nélkül fejen rúgta. Áldozata a rúgástól az aszfaltra esett, és eszméletét vesztette.

A bántalmazott férfi fejét ért sérülés során fennállt a lehetősége az életveszélyes sérülés bekövetkezésének is, ennek elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető.

Az elkövető ittas volt, az önhibából eredő ittasság azonban nem mentő, hanem súlyosító körülmény, hiszen az alkohol hatása közismert, ezért aki szeszes italt fogyaszt, számolnia kell azzal, hogy lerészegedve nem ura magának - tettéért ezért tartozik minden ittas bűnelkövető teljes büntetőjogi felelősséggel.

Az ügyben a Nógrád Vármegyei Főügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen előéletű férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat, vádiratában felfüggesztett szabadságvesztésre kiszabására  tett indítványt.

Az ügyben a Balassagyarmati Törvényszék dönt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Iskolás gyereket rabolt ki egy cigány
Romantikus pillanatok előzték meg a miskolci gyilkosságot: gesztikulálva megbeszélték, hogy közösülni fognak
Félholtra vert egy kiskorú lányt a cigány, mert nem lett prostituált
20 ezer forintot rabolt Kiskunmajsán egy ukrán jöttment
Ezúttal nem cigit, kerékpárt kért a „tudjukki” - a vége ugyanaz lett
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat