Ma: 2024.04.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
11 éves fiút rabolt ki egy „navajonki”
Privátkopó 2024. 02. 14. 9:37:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen rablás bűntette miatt. Az elkövető észrevett az utcán egy 11 éves fiút 10 000 forintos bankjeggyel a kezében. Megszólította, hogy a boltban vegyen neki nápolyit, majd amikor a fiú továbbment, mögé lépett, hátulról fellökte, kezét megcsavarta és elvette tőle a pénzt.A vádirat szerint a vádlott 2023. augusztus második felében, délelőtt, egy borsodi településen lévő élelmiszerbolt előtti járdán ült, amikor meglátta a boltba érkező 11 éves kiskorú fiút 10 000 forintos bankjeggyel a kezében. A férfi megszólította a gyereket, és arra kérte, hogy a boltban vegyen neki nápolyit. A fiú benézett a boltba, és azt válaszolta, hogy sokan vannak, nem tud bemenni és a kerékpárját tolva hazaindult.

A vádlott követte a fiút, mögé lépve hirtelen mozdulattal, nagy erővel hátulról fellökte. A sértet a földre esett, ekkor a férfi a földön fekvő gyerek  fölé hajolva bal kezét megcsavarta, és elvette tőle a 10 000 forintot, majd sietve távozott.

Az ügyészség a büntetett előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Élettársát akarta megölni - életveszélyesen megsebesítette a nőt
A pultosnő megverte a vendéget
Kilökte az ablakon a volt élettársát
Halálra szúrta korábbi élettársát az italozó életmódot folytató 35 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat